PDA

Zobacz pełną wersję : Zdjęcie do dowodu - gdzie w Poznaniu po 18-tej?

slasib
24-06-2014, 18:40
witam. gdzie w poznaniu można zrobić zdjęcie na dowód po osiemnastej godzinie?

freefly
24-06-2014, 18:50
Wiem, że pożyczek udzielają na dowód, ale żeby zdjęcia robili to pierwsze słyszę.

FHR
24-06-2014, 18:58
Zrób sobie sam i wydrukuj w Rossmannie.

dj_tomek
24-06-2014, 19:28
Nie ma to jak rzeczowe odpowiedzi...

Prawdopodobnie w każdym fotojokerze Ci zrobią. Czyli w centrach handlowych do godz. 21:00

stock
24-06-2014, 19:31
nie ma co szydzić - chyba każdy fotografujący tak robi. Co to za problem z fotą do dowodu/paszportu/dyplomu/wizy. Stajesz przy ścianie, lampa w sufit, pstryk i gotowe. W szopie obciąc, wykadrować, zrobić sklejkę i za 1zł druknąć 6 czy 9 sztuk.
U pana fotografa w zakładzie taka przyjemność to pewnie z 16zł.

dj_tomek
24-06-2014, 19:34
Absolutnie się z Tobą zgadzam. Nie zmienia to faktu, że na pytanie nie odpowiedziano, a może ktoś był w nagłej potrzebie i nie miał możliwości zrobienia sobie fotki:)

Dorian
24-06-2014, 19:55
Zapewne mają Fotojokery w jakichś galeriach handlowych ;)

slasib
24-06-2014, 19:57
No rzeczowe odpowiedzi to norma na tym forum. więc gwoli wyjaśnienia panie stock: mieszkam w głogowie co nie trudno zaważyć ale zameldowanie mam pod poznaniem i nie mam potrzeby tego zmieniać. skończył mi się dowód i chciałem jutro złożyć wniosek bo nie nam czasu w tygodniu jeździć głogów poznań.i nie mam aparatu przy sobie to trudne do zrozumienia? jutro mam na to tylko pol godziny rano i ani minuty wiecej stąd moje pytanie i problem

FHR
24-06-2014, 20:19
No rzeczowe odpowiedzi to norma na tym forum. więc gwoli wyjaśnienia panie stock: mieszkam w głogowie co nie trudno zaważyć ale zameldowanie mam pod poznaniem i nie mam potrzeby tego zmieniać. skończył mi się dowód i chciałem jutro złożyć wniosek bo nie nam czasu w tygodniu jeździć głogów poznań.i nie mam aparatu przy sobie to trudne do zrozumienia? jutro mam na to tylko pol godziny rano i ani minuty wiecej stąd moje pytanie i problem

Niepotrzebnie się bulwersujesz. Jeździć z Głogowa do Poznania nikt Ci w tym wątku chyba nie kazał. W dodatku udzielono Ci podpowiedzi, jak sobie poradzić ze zdjęciem do dowodu po godzinie 18-tej, robiąc to za 1zł. Równo tydzień temu robiłem sobie zdjęcie do dowodu, bo również mi się skończyła jego ważność. Zrobienie zdjęcia, obróbka, dojazd do Rossmanna i wydruk zajęło mi może ze 45 minut. 4 zdjęcia za 1zł. Można?

slasib
24-06-2014, 21:11
Bo jak widzę durne posty to mnie szlag trafia. Czy ja zadałem trudne pytanie? Nie pytałem jak za złotówkę, tylko gdzie i może być nawet za 100zł.

FHR
24-06-2014, 21:21
A mnie szlag trafia gdy ktoś nie zadaje sobie nawet trudu, żeby odpowiednio zatytułować zakładany przez siebie wątek. W wątku padła rzeczowa odpowiedź na postawione w pierwszym poście pytanie, a Ty jesteś naburmuszony.

emet_b
24-06-2014, 21:31
U pana fotografa w zakładzie taka przyjemność to pewnie z 16zł.

Jak ja się cieszę, że robię takie rzeczy jako jedyny u mnie na prowincji :)

wist
24-06-2014, 21:37
Panowie, w ferworze dorady nie czytacie iż slasib

i nie mam aparatu przy sobie to trudne do zrozumienia? jutro mam na to tylko pol godziny rano i ani minuty wiecej stąd moje pytanie i problem
Więc jak może zrobić sobie zdjęcie a potem je wydrukować (nawet za 1 złoty)??? Ciekawe?

freefly
24-06-2014, 21:45
Więc jak może zrobić sobie zdjęcie a potem je wydrukować (nawet za 1 złoty)??? Ciekawe?

6qoSN3l6JwA

FHR
25-06-2014, 00:06
Panowie, w ferworze dorady nie czytacie iż slasib

A wspomniał o tym w poście zaczynającym wątek?

2pompony
25-06-2014, 02:08
A wspomniał o tym w poście zaczynającym wątek?

I to całkiem dosłownie: nie pytał o rady jak i czym siebie sfotografować, tylko gdzie w Poznaniu zrobić zdjęcie do 18tej. Trudno o większą dosłowność. :)

Ale jak zwykle tutaj dostał odpowiedzi nie na własne pytanie, tylko na pytanie, jakie zrozumieli czytający. :)

FHR
25-06-2014, 11:27
I to całkiem dosłownie: nie pytał o rady jak i czym siebie sfotografować, tylko gdzie w Poznaniu zrobić zdjęcie do 18tej. Trudno o większą dosłowność. :)

OK, w takim razie udzielam odpowiedzi na pytanie postawione w pierwszym poście:

Zrób w domu.

;) :)