Zobacz pełną wersję : Ludzie! Udało się!!!
sokolnik
23-06-2014, 11:07
Dziś zostałem magistrem :-D
Sendilkelm
23-06-2014, 11:13
Gratuluję.
Od teraz mgr - możesz gówno robić :)
A jeśli masz jak ja to jeszcze - i nieźle żyć :)
oby to był efekt cięzkiej pracy, wiedzy i znajomości tego czego się 5 czy 6 lat uczyłeś a nie kwestia przypadku. Bo skoro piszesz "udało się".
pomimo tego ze magisterium to nie jakis specjalny powód do dumy to gratuluję :)
W pośredniaku juz zapisany ? hehehe Takie czasy ...
Michal_C
23-06-2014, 11:15
Gratulacje Panie Magarzynierze :)!!!!
Było nauczyś sie spawać Tigiem:)
Dobra, dobra żartuję.
Łączę się z Tobą w bólu. Beztroska się skończyła :(
A bardziej poważnie: gratulacje :)
Magister jego mać (http://www.cda.pl/video/5288950/Swiat-wedlug-Kiepskich-Odcinek-57-Magister-jego-mac) :D Gratuluje
sokolnik
23-06-2014, 11:46
Wiem wiem ze magister to dziś tyle co nic... :-)
Jednak ciesze się mimo to.
A bezrobocie? Hmm nie znam tego zjawiska i ogólnie nie narzekam :-)
dzięki ludzie :-)
witamy w klubie :D
gratulacje!
A ja nie mam magistra, co wygralem? :twisted:
Czyt. gratulacje!
velaskez
23-06-2014, 12:03
Teraz czas na doktorat :mrgreen:
Gratulacje
No i w końcu będziesz mógł w relacji z oblewania napisać: "Wszyscy rzygali tylko pan magister wymiotował" ;]
Gratuluję, a można spytać: mgr czego?
Gratuluję, a można spytać: mgr czego?
A czy to w obecnych czasach ważne ? (!SIC) :)
sokolnik
23-06-2014, 13:30
Wlasnie? Czy to ważne?
Zarządzanie. Lepszy wydział ekonomiczny niż pedagogika czy human :-)
skro wpadłem na ten post, to i ja gratuluje :)
Wlasnie? Czy to ważne?
Zarządzanie. Lepszy wydział ekonomiczny niż pedagogika czy human :-)
biorąc pod uwagę czasy w jakich zyjemy tak samo dobry jak bibliotekoznawstwo czy teatrologia :) Życie :)
No chyba że chcesz zakładac biznesy - ale znam też wielu ludzi po kierunkach z tyłka najogólniej rzecz ujmując prowadzacych takie firmy że ho ho :) Nie ma reguł - rynek wszystko zweryfikuje.
sokolnik
23-06-2014, 14:15
Dokładnie, życie weryfikuje. Też znam ludzi co mieli 3 kierunki, same piątki a potem problem ze znalezieniem pracy itp
znam też ludzi co mają zawodówke i jeżdżą A6 z 2012 roku. Nie ma reguły. Od człowieka wszystko zależy.
Inna sprawa że z pracy na etacie ciężko się dorobić czegoś sensownego. Chyba ze jet się specjalista...ale bez prywatnego gabinetu tez ciężko.
Oj tam, to nie wątek o tym... :-)
Nie róbmy ot
zbyszekD7000
23-06-2014, 14:55
To kiedy impreza ? ;-)
Gratulejszyn :-)
lajkonik
23-06-2014, 15:07
Gratulacje! Szybkiego znalezienia pracy! :)
Ważne, nieważne, ciężko wyczuć. Ciekawy byłem, czy mam kolegę inżyniera elektrotechnika na forum czy nie :)
foto4deg
23-06-2014, 17:34
Ej ej! Ja jestem humanistyk i dobrze mi z tym :) Taka jest prawda, że możesz być po prawie, medycynie, ale jak z Ciebie jest d..a wołowa, to wykształcenie nic nie da. Poza tym, dziś trzeba się udzielać na i poza uczelnią - koła naukowe, konferencje itd.
Gratuluję mgr - osiągnięcie wyznaczonego celu zawsze cieszy :)
znam też ludzi co mają zawodówke i jeżdżą A6 z 2012 roku.
Oj tam, bieda to żaden wstyd. ;)
sokolnik
23-06-2014, 18:34
To kiedy impreza ? ;-)
Gratulejszyn :-)
w sobotę fajerwerki i popitka :)
Gratulacje! Szybkiego znalezienia pracy! :)
Pracę mam :)
Dzięki ludzie :)
A gdzie masz foty z obrony ?
Gratulacje :) pamietam jaki to stres byl...
3 pytania, jedno z pracy, 2gie z informatyki, a 3cie... hmm Pan sie przygotuje z ostatnich 3 lat :D a dostalem pytanie dlaczego zarowki sie nieraz pala przy zalaczaniu wlacznika :)
sokolnik
23-06-2014, 19:14
nie ma fot z obrony :)
dziewczyny mają na komórkach :)
zbyszekD7000
23-06-2014, 19:20
w sobotę fajerwerki i popitka :)
Pracę mam :)
Dzięki ludzie :)
jak fajerwerki będą takie jak tu http://forum.nikoniarze.pl/showpost.php?p=3387849&postcount=1 to szacun, ale chyba będziesz musiał zrobić na zamku żeby był efekt i zwołać Nikoniarzy żeby uwiecznili ;-)
RobertMiernik
23-06-2014, 19:20
Ważne, że się udało.
Teraz można się zająć czymś co ma sens ;)
Gratulejszyn.
sokolnik
23-06-2014, 19:22
fajerwerki będą skromniejsze :)
wyrzutnia 49 strzałów hehe :)
nikoniarz
23-06-2014, 19:57
Nie ma reguły. Od człowieka wszystko zależy.
Co do pierwszego zdania- święta prawda. Odnośnie drugiego- fakt, ale niestety nie od jednego człowieka to zależy...
Kongratulejszyn :) właśnie przypominałeś mi o mojej obronie xxx lat temu. Wredny Ty, jaki ze mnie stary ramol. :D
20 minut wstydu a magistrem jest się całe życie :D
Gratulacje :)
Teraz czas na doktorat :mrgreen:
Eeeee... odradzam. Jeśli uda mi się w tym roku, to i tak nic z tego nie będę miał. Taka "sztuka dla sztuki" ;)
Bedziesz mial doktorat, chyba ze w dzisiejszych czasach doktorat u nas w kraju to nic ;)
"Eeeeee, co jest doktorku?" :D
Hehe, jako magazynier to w polandzie możesz konserwować powierzchnie płaskie. Machnij jeszcze doktorat, wtedy można tyrać w mięsnym i na odzieżówce...
Albo wykladac chemie... w Lidlu.
http://sklep.mleczko.pl/environment/cache/images/360_360_productGfx_df4ac66cd1f106ad35b1d1d9f3639eb 5.jpg
: - )
pzdw
Q
Gratuluję świeżo upieczonemu magistrowi. :)
Bedziesz mial doktorat, chyba ze w dzisiejszych czasach doktorat u nas w kraju to nic ;)
Niestety -- nic. :( Czasem wręcz nie wpisuje się do CV, coby sobie nie utrudniać znalezienia pracy. ;)
A robota na uczelni, na studiach doktoranckich za 1000 zł miesięcznie… cóż -- do najlepiej płatnych nie należy. I nie dość że uczysz innych, jeszcze sam musisz zakuwać.
Jak ja dawno dawno temu (2002r) konczyłem geologię to zasugerowali nam by lepiej nie pokazywac dyplomu magistra. Licencjat był zdecydowanie lepszy do poszukiwania pracy.
sokolnik
27-06-2014, 13:13
pamiętam jak kiedyś doktor na UWM opowiadał o jakimś koledze z tytułem doktora filologii angielskiej...nie chciał już pracować na uczelni tylko w jakiejś szkole językowej. Szukał pracy. Na jednej rozmowie podobno usłyszał że pana nie zatrudnimy, bo pan za parę lat zajmie moje miejsce. Coś w tym stylu... i co? pracy nie dostał.
Kumpel mial podobnie ale jako student na PWr - wykladowca kiedys na zajeciach powiedzial, ze bedzie studentow (w tym mojego kumpla) uczyl tak, zeby sie nic nie nauczyli bo pozniej zajma jego miejsce :twisted: ;)
Teraz tym bardziej musisz zmienić logo na zgodne z językiem polskim. ;)
sokolnik
27-06-2014, 15:18
Teraz tym bardziej musisz zmienić logo na zgodne z językiem polskim. ;)
nie przekonasz mnie :)