Zobacz pełną wersję : Gorąca prośba o wypełnienie ankiety
Witam,
Przygotowuje projekt na uczelnię, dlatego zwracam się z prośbą o wypełnienie ankiety dotyczącej jedzenia fast food. http://ankietafastfood.wordpress.com/
Z góry dzięki ;)
Na liście restauracji dodałbym jeszcze Subway.
Poszło. Jeszcze kogoś namówię.
Na liście restauracji dodałbym jeszcze Subway.
restauracji ??!!?!??
poszło ...
Plastek01
14-06-2014, 19:15
Poszło
sokolnik
14-06-2014, 19:23
poszło :]
Poszło x2, żonka też wypełniła.
Powodzenia ;)
slawek061964
14-06-2014, 21:58
no niech tam poszło
A ja nie wiem, czy poszło czy nie. Po zaznaczeniu odpowiedzi, że nie jadam w fastfoodach pojawił się*komentarz, żeby wypełnić jeszcze jedno pytanie, co uczyniłem. Klikając wyślij zaznaczyły się*pozostałe pytania jako brakujące, więc nie wiem, czy ankieta się*wysłała. Może powinieneś zrobić alternatywną drogę dla krótszej wersji ankiety zrobić.
Też wypełniłem. A co mi tam ;)
A ja nie wiem, czy poszło czy nie. Po zaznaczeniu odpowiedzi, że nie jadam w fastfoodach pojawił się*komentarz, żeby wypełnić jeszcze jedno pytanie, co uczyniłem. Klikając wyślij zaznaczyły się*pozostałe pytania jako brakujące, więc nie wiem, czy ankieta się*wysłała. Może powinieneś zrobić alternatywną drogę dla krótszej wersji ankiety zrobić.
Miałem to samo. Ta ankieta to dla zwykłych wyjadaczy fast foodów :-)
Poszło ;)
Jak zaliczycie to zabieracie wszystkich ankietowanych na wyżerke do fast-fooda :D
Jak zaliczycie to zabieracie wszystkich ankietowanych na wyżerke do fast-fooda
Jak nie zaliczą. Ktoś musi ponieść konsekwencje.
Klikając wyślij zaznaczyły się*pozostałe pytania
Pytania klikały?
Kliknięcie w klawisz wyślij spowodowało zaznaczenie się*pozostałych pytań jako niewypełnionych. Nie pojawiło się również żadne potwierdzenie wysłania ankiety, co sprowadziło na mnie konfuzję, gdyż pozostałem w niepewności co do efektu mojego działania. Niepewność zaś dyskomfort spowodowała, co wpłynęło ujemnie na moje samopoczucie.
I stąd również niepewność co do pytań, gdyż nie wiem co one robiły. Klikały się, wypełniały się bądź też nie. Straciłem zaufanie do ankiety, co nie chce się dać wypełnić i zawiera w sobie pytania o podejrzanej motywacji. Podejrzanej nie jako treści, lecz charakteru pytającego, któren to wymknąwszy się spod kontroli hasa sobie po internecie konfuzję na ludzi sprowadzając.
:-P
Ja nie wypełniłem z innego powodu: pytania o PESEL brakuje.
Ja nie wypełniłem z innego powodu: pytania o PESEL brakuje.
... i zdjęcia :-) Chyba się chłopaki rozpędziły z dokładnością.
zbyszekD7000
20-06-2014, 22:43
Poszło ;)
Jak zaliczycie to zabieracie wszystkich ankietowanych na wyżerke do fast-fooda :D
O to jest dobre :-)
Liczę na tą wyżerkę, ;-) więc też wypełniłem :-)
Poszlo, jem fastfoody czasem... niestety
O ile jeszcze się przyda to poszło :)