Zobacz pełną wersję : Plener ślubny Trójmiasto z przystankiem w Toruniu - pytanie o miejscówki
Kuba Borysko
13-06-2014, 13:21
Witam, wstępnie jeśli nie ten dział przepraszam, miałem pisać w cafe, ale tam moim zdaniem wątek średnio pasował.
Jak w tytule, szukam informacji o miejscówkach na plener ślubny w tych miastach, pogooglowałem, obdzwoniłem informację turystyczną etc.
Jeśli ktoś z Państwa focił w tych dwóch miastach (ze szczególnym uwzględnieniem Trójmiasta), prosiłbym o jakieś info wskazówki, rady. Jadę specjalnie ponad 700km, dlatego też wolę się przygotować.
Z góry dziękuję.
Jeśli wątek nie w tym dziale bardzo proszę o przeniesienie.
andrzej_laskowski
15-06-2014, 21:26
Jak ma być sztampowo to tradycyjnie Park Oliwski, molo, okolice klifu w Gdyni. Sam polecam plażę na wschód od Stogów, okolice Sky Tower i Skweru Kościuszki z żaglami i statkami w tle.
Generalnie wiele zależy od pory dnia i światła.
Gdzieś mam zdjecia z tych miejsc, ale nie pod ręką akurat.
Sky Tower? Chyba Sea Towers ;)
Kuba Borysko
15-06-2014, 22:09
Dzięki serdeczne za odzew, z ciekawości można jakoś wejść na taras widokowy Sea Towers? Jutro miałem dzwonić zapytać, bo w necie nie znalazłem takiej informacji.
Miejscówka to jest bilet na pociąg z oznaczeniem numeru miejsca.
Nie ładniej zapytać po polsku po prostu o miejsce...?
Kuba Borysko
16-06-2014, 08:43
Ok, następnym razem napiszę poprawnie.
andrzej_laskowski
16-06-2014, 11:06
Sky Tower? Chyba Sea Towers ;)
Fakt, miasta mi się pomyliły trochę. Na górę nie wpuszczają.
Kuba Borysko
16-06-2014, 11:07
Właśnie dzwoniłem, szkoda..... :)
Wpisz w google:
klif orłowo
górki zachodnie
park oliwa
gradowa góra
ołowianka
skwer kościuszki
mechelinki
torpedownia babie doły
Dla tubylców dość oczywiste miejscówki, ale dla przyjezdnych może już tak oczywiste nie są :)
Coitus Interraptus
20-06-2014, 10:13
Znajdź na Facebooku grupę "Fotografia ślubna"; ktoś oferuje tam bezpłatnie możliwość wykorzystania brygantyny do zdjęć slubnych, w zamian za zdjęcia.
Kuba Borysko
20-06-2014, 15:05
Dziękuję za pomoc.