mini21
02-06-2014, 17:21
Witam.
Ponieważ zacząłem trochę częściej drukować fotki i mam zamontowany CISS Ink-Mate (drukarka to Epson PX730), poszukuje jakiegoś papieru.
Niestety, ten którego używałem - Epson Glossy 225g (4 gwiazdki) - jak się okazało, został wycofany z oferty Epsona (nie wiem dlaczego...).
Ten sam los spotkał papier Agfy (to już mnie aż tak bardzo nie dziwi).
Chciałbym kupić coś, co nie zniknie za miesiąc i zrobić pod niego profil.
Trochę pozytywnych opinii słyszałem o papierze "z Lidl'a", niestety, nie jest on już obecnie dostępny.
Czy ktoś używa podobnego połączenia - CISS + papier firmy "trzeciej"?
Jaki moglibyście polecić?
Nie ukrywam, że cena też ma tu swoje znaczenie, dlatego nie chciałbym przekraczać kwoty +/- 1,2 zł za kartkę A4 papieru (ten od Epsona kosztował +/- 45 zł za 40 szt.)
Z góry dziękuje.
Ponieważ zacząłem trochę częściej drukować fotki i mam zamontowany CISS Ink-Mate (drukarka to Epson PX730), poszukuje jakiegoś papieru.
Niestety, ten którego używałem - Epson Glossy 225g (4 gwiazdki) - jak się okazało, został wycofany z oferty Epsona (nie wiem dlaczego...).
Ten sam los spotkał papier Agfy (to już mnie aż tak bardzo nie dziwi).
Chciałbym kupić coś, co nie zniknie za miesiąc i zrobić pod niego profil.
Trochę pozytywnych opinii słyszałem o papierze "z Lidl'a", niestety, nie jest on już obecnie dostępny.
Czy ktoś używa podobnego połączenia - CISS + papier firmy "trzeciej"?
Jaki moglibyście polecić?
Nie ukrywam, że cena też ma tu swoje znaczenie, dlatego nie chciałbym przekraczać kwoty +/- 1,2 zł za kartkę A4 papieru (ten od Epsona kosztował +/- 45 zł za 40 szt.)
Z góry dziękuje.