PDA

Zobacz pełną wersję : Kreator tworzenia formuł w excelu

zolton
01-06-2014, 14:32
Witam
Znacie może jakąś stronę co tworzy formułę do excela? Chodzi o to, że wrzucam gotowy wzór lub tworzę go przyciskami i mi wygeneruje kod do excela.
Mam pełno roboty a takie pojedyncze wklepywanie tekstu jest uciążliwe.

salvdali
01-06-2014, 14:48
A czy to jest miejsce na takie pytania? Pojdz z tym tematem na forum informatyczne raczej, a nie zaśmiecać tu... dział wg mnie dotyczy oprogramowania foto/graficznego....

Wysłane z mojego GT-P5100 przy użyciu Tapatalka

zolton
01-06-2014, 14:58
A gdzie tu masz opisane, że wyłącznie to forum ma być o oprogramowaniu do fotografii? Oprogramowanie to oprogramowanie.
Jest wątek o avaście i ma się dobrze - mimo tego, że z fotografią nic wspólnego nie ma.

salvdali
01-06-2014, 18:25
O ile jeszcze tematy okolosystemowe (np. antywir) są dla mnie zrozumiałe bo dotyczą wprost sprzętu ma którym się obrabia foty (i jego bezpieczeństwa), to arkusz kalkulacyjny jest tutaj ni w 5 ni w 9... Zapytaj wujka Google, a jak on nic nie powie to klep formuły sam...

Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka

zolton
01-06-2014, 22:27
Ok. Formuły oklepane.
Można usunąć temat.

RobertMiernik
01-06-2014, 22:35
Witam
Znacie może jakąś stronę co tworzy formułę do excela? Chodzi o to, że wrzucam gotowy wzór lub tworzę go przyciskami i mi wygeneruje kod do excela.
Mam pełno roboty a takie pojedyncze wklepywanie tekstu jest uciążliwe.

Przecież sam excel tak robi...
Podaj przykład konkretny, bo niezbyt zrozumiałe jest to, co napisałeś.

zolton
01-06-2014, 23:44
Robercie już ogarnąłem to ręcznie :)

Sprawka z fizyki trzeba było klepać na kompie i wszystkie wzory ręcznie w excela wklepać.

Jak pisałem - temat można zamknąć.