PDA

Zobacz pełną wersję : Idzie Deutera przymierzyć w 3sity?

cz4rnuch
28-05-2014, 22:27
Witam.

Szukam większego plecaka turystycznego około 75L. Niby jestem fanem Wolfskina bo nigdy mnie nie zawiódł ale większe sztuki drogie jak cholera a ostatnio sporo ciepłych słów wyczytałem o Deuterze. Jam jest ludność napływowa i wszystkich zakamarków tego sztucznego tworu nie znam w związku z czym kieruję do was zapytanie: Czy idzie gdzieś tego izotopa przymierzyć w Trójmieście? A może coś innego polecicie w cenie do powiedzmy 850 PLNów.

nikoniarz
28-05-2014, 22:30
Może jakaś Salewa? Mam Salewę 33l i daje radę. Nie wiem jak wygląda oferta i ceny tych pojemniejszych ale warto sprawdzić. Ja za swoją dałem 700 zł.

Staff
29-05-2014, 00:20
Jako użytkownik FUTURY 38, AIRCONTACTA PRO 60+15 i KID COMFORT III oczywiście bardzo polecam Deutera.
Uczciwie zaś napiszę - zmierz jak najwięcej modeli renomowanych marek i wybierz ten, który najlepiej leży.
Przy ostatecznym wyborze pamiętaj, aby plecak był obciążony.

cz4rnuch
31-08-2014, 21:39
Uczciwie zaś napiszę - zmierz jak najwięcej modeli renomowanych marek i wybierz ten, który najlepiej leży.Tak też uczyniłem. Zmierzyłem wszystko co się da a że tu ciężko o sklep który ma wszystkie topowe marki to zajęło mi to trochę czasu. Aircontact wybitnie mi nie leżał więc go sobie odpuściłem mimo że był w sumie najtańszy z tych które brałem pod uwagę. Najlepiej leżały mi Osprey Xenith i Gregory Baltoro. Wybrałem tego ostatniego, jak dla mnie rewelacja.