Zobacz pełną wersję : Jak przerobić akcje z EN na PL
Witam serdecznie mam pytanie jak zrobić aby angielskojęzyczne akcje(operacje) CS6 działały poprawnie w CS6 w polskiej wersji językowej.
2pompony
28-05-2014, 12:27
Zrozumieć co dany krok akcji robi, i jeśli akurat ten nie działa - zaznaczyć go, wybrać z listy Record again (będziesz to miał po polsku :) ) i powtórzyć go, czyli nagrać ponownie samemu na swojej wersji programu.
No niestety nie jestem w stanie rozszyfrować polecenia.
2pompony
28-05-2014, 12:47
No to klops - ja nie mam tej wersji, więc nie pomogę, jeśli polecenie jest wyłącznie z wersji CS6. Ale może przepisz kawałek i podaj tutaj, a ktoś kto ma taką wersję będzie wiedzieć o co idzie.
Wiem że bez problemu działa w CC no ale kurcze nie będę następnej wersji kupował dla samych akcji :-)
Można zmienić język z PL na ANG, przez zmianę nazwy jednego pliku. W katalogu PS znajdź katalog LOCALES, potem pl_PL, następnie Support Files i tam zmień nazwę pliku tw10428.dat
No tak ale pewnie będę miał problem ze swoimi polskimi akcjami. W sumie to jestem gamoń do języków i wole pozostać przy polskiej wersji językowej CS6
No tak ale pewnie będę miał problem ze swoimi polskimi akcjami. W sumie to jestem gamoń do języków i wole pozostać przy polskiej wersji językowej CS6
Domyślam się, że polskie akcje sam tworzyłeś,więc łatwiej z kolei będzie Ci je przerobić być pod językiem ang działały :)
Innego sposobu raczej nie masz, oprócz tych przez nas podanych.
Mam już starą 7, CS2 i CS6 no pewna osoba sprawdziła i w CC akcje chodzą na polskiej wersji. Chyba trzeba będzie 50 zeta przeznaczyć na miesiąc i mieć spokój.