PDA

Zobacz pełną wersję : znak wodny, a brak strony www

Jakub365
22-05-2014, 19:26
witam, robiłem sesję zdjęciową aut zabytkowych dla firmy, chcą umieścić moje zdjęcia na ich stronie internetowej, chciałbym dodać znak wodny, lecz nie posiadam strony www, co mogę umieścić, aby to jakoś wyglądało, a ktoś zainteresowany będzie mógł się ze mną skontaktować? może być podany adres email?

zolton
22-05-2014, 21:03
Podpisz po prostu fot. IMIĘ NAZWISKO i wystarczy. Możesz też wkleić link do facebooka ale to może dziwnie wyglądać.

Na 100% ORYGINALNIE będzie jak wpiszesz tak: IMIĘ NAZWISKO PHOTOGRAPHY :D

Moje zdj jak wylądowały na str. int. miasta to podpisałem sie tylko imieniem i nazwiskiem.

Jakub365
22-05-2014, 21:28
to PHOTOGRAPHY zostawię profesjonalistom:) rozpierdziela mnie jak co drugi ma IMIĘ NAZWISKO PHOTOGRAPHY:D

mrozen4
22-05-2014, 21:31
Zdrowe podejście do tematu. Mnie to trochę trąci wiochą jak widzę w podpisie photography... :)

Jakub365
22-05-2014, 21:39
nie jesteś sam:D
Jeszcze inna sprawa jak zdjęcie jest naprawdę kozackie to pasuje podpis, bo widać profesjonalne oko i rękę mistrza:D a najlepsze jak są zdjęcia bez duszy i ten dopisek ehhhhh:/

mrozen4
22-05-2014, 21:47
Jak zdjęcie jest kozackie to nie trzeba mu tytułu, nie trzeba napisu photography. To zdjęcie obroni się samo. I każdy średnio rozwinięty fotoamator pozna że zrobił je fachura. ;)

morzon
22-05-2014, 22:00
Jak zdjęcie jest kozackie to nie trzeba mu tytułu

To ciekawe...

mrozen4
22-05-2014, 22:11
To ciekawe...

A po co tytuł? Masz wyobraźnię, więc nadaj swój. Na pewno z czymś Ci się ta fota skojarzy? :)

stock
22-05-2014, 22:21
możesz też napisać: "ukradnij a ukręcę ci jaja po dwakroć" :)
Ale chyba najbezpieczniejszą opcją jest imię i nazwisko (oczywiście nie jakimiś kolosalnymi bukwami) i gra :) No i bez photography bo photography dopisują sobie wszyscy ci co z photography mają zasadniczo bardzo niewiele wspólnego :)

Misher
23-05-2014, 12:25

Super - sam kiedyś skorzystam :D
Zaszyję gdzieś w exifie ;)

A z tym photography to prawda. Nie pisz bo będzie wiocha. Stock ma rację. Już lepiej pisać "fotograf, albo fotografia" przez F.

Edyta: Ktos napisał wczesniej że możesz podać link to FB. Jakbyś zrobił ikonkę Fb/imienazwisko czy pseudonim to moze łatwo skierować (bez pisania całego adresu FB)

2pompony
23-05-2014, 12:46
Nie podoba wam się photography, bo się nie znacie. Photography to jest podstawa, a jak ktoś chce, żeby była pełna profeska, to trzeba dodać w nawiasie, że autor robi tylko w Manualu.

Duży napis, użyte minimum osiem, byle całkiem różnych gatunków fontów, wzmianka o manualu i dopiero takie coś ma ręce i nogi.

stock
23-05-2014, 13:33
i koniecznie wektorowy obrazek D4 :) bez tego nikt Cie nie potraktuje poważnie. :)

nigel
23-05-2014, 13:38
i koniecznie wektorowy obrazek D4 :) bez tego nikt Cie nie potraktuje poważnie. :)

Aaaaaa no to wszystko wyjaśnia !! OK zmykam odpalić google grafike, cza znaleźć wektorowy D4. (jak tylko się dowiem, co to wketory D4 (!)) :)

2pompony
23-05-2014, 14:01
Psiakrew, zapomniałem o rysunku D4! :evil: No oczywiście! Natychmiast go sobie dorobię w swoim podpisie, bo lubię mieć szacun na dzielni.

stock
23-05-2014, 14:18
Psiakrew, zapomniałem o rysunku D4! :evil: No oczywiście! Natychmiast go sobie dorobię w swoim podpisie, bo lubię mieć szacun na dzielni.

koniecznie - bo jak nie masz to będziesz fotograficzną parówką a nie szynka parmeńską :)

2pompony
23-05-2014, 14:19
A w ogóle czy photograph-twardziel nie powinien mieć wytatuowanego na klacie D4?

stock
23-05-2014, 14:21
oczywiście - i we właściwym miejscu tatuaż wężyka spustowego :)

mrozen4
23-05-2014, 16:39
Ale chyba najbezpieczniejszą opcją jest imię i nazwisko (oczywiście nie jakimiś kolosalnymi bukwami) i gra :) No i bez photography bo photography dopisują sobie wszyscy ci co z photography mają zasadniczo bardzo niewiele wspólnego :)

Amen :)

zolton
23-05-2014, 17:15
Duży napis, użyte minimum osiem, byle całkiem różnych gatunków fontów, wzmianka o manualu i dopiero takie coś ma ręce i nogi.

A po co aż osiem?
Nic się tak nie rzuca w oczy jak jasno-zielony (ew. dla osób homo kolorowy) comic sans :D

I oczywiście broń Boże Panie robić logo w PS-ie. Od tego jest mspaint.