Zobacz pełną wersję : [ Reportaż ] A gdy już otworzyłem drzwi do studio...
Al Bundy
24-04-2007, 22:48
... to niezły spontan przy browarku był efektem kilku próbnych strzałów. Może nie jest to mistrzostwo świata ale coś tam nam się w spodobało. Co myślicie? Euforia związana z pierwszym dniem w studio to głupawka i jak już przywyknę to pokażę mam nadzieję coś artystycznego ;)
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img102.imageshack.us/img102/4226/dsc5682600bi9.jpg)
pawelr1975
24-04-2007, 22:55
z kuflem bardzo fajne. az chce sie pic :)
Al Bundy
24-04-2007, 23:00
Drugie wymoderowałem - za młodzi jesteście ;)
Na 2 to rzeczywiście głupawka ;)
Ale Ci zazdroszczę studia.
Może kiedyś i ja...
Gratuluję nowej bawialni.
Edit - zdążyłem przed wymoderowaniem :) Dobre było.
Niedzwiedz
24-04-2007, 23:01
z kuflem szeroko i z duza przyslona ile f16 starczylo ? :)
ja zdążyłem zobaczyć ;) zostanie mi na zawsze w pamięci :P
Al Bundy
24-04-2007, 23:12
z kuflem szeroko i z duza przyslona ile f16 starczylo ? :)
Już nie pamiętam a kumpel pewnie szkło musiał czyścić... :mrgreen:
ejj... no co ty Al? Ja bym prosił jednak tę 2. Ja taki młody już nie jestem, wiele widziałem, nawet na syberii byłem... Dawaj dawaj. ;)
Sebastiann
24-04-2007, 23:20
Weee Al , teraz to lipa jak sie 2 nie widzialo;)
Al Bundy
24-04-2007, 23:27
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img261.imageshack.us/img261/3209/dsc5610600ln9.jpg)
Nie chciałem nikogo urazić ;)
sprobowalbym troche wiecej reki pokazac, bo teraz widze w tym bardziej zdziwienia niz chec posiadania
Al Bundy, mógłbyś nieco przybliżyć nam swoje studio? Chodzi mi konkretnie co jest na jego wyposażeniu? To takie prywatne Twoje studio czy "z branży"?
PZDR! :)
Oj, jakie fajne.. ekstra kolorki, tło też mi się podoba, chmurkowate, ale w moim stylu :-)
ale ten Pan na 2'ce ma duze dlonie... :)
fajne foty
Madziulek
25-04-2007, 08:17
1 jest świetna :D
2...... :lol:
Al Bundy
25-04-2007, 08:34
Al Bundy, mógłbyś nieco przybliżyć nam swoje studio? Chodzi mi konkretnie co jest na jego wyposażeniu? To takie prywatne Twoje studio czy "z branży"?
PZDR! :)
Na szczęście prywatne - całe moje :D
Jeśli chodzi o środek to już niebawem przygotuję mały test w dziale studio bo jestem jednym z pierwszych w Polsce "oblatywaczem" lamp Quantuum - a że stronę mają jeszcze w budowie muszę pozyskać zgodę na publikację ;)
Zdjęcie fajne, ale piwo w kufelku beznadzieja - piana powinna ponad brzegi wystawać, wówczas pragnienie "dorwania" się do niego by było bardziej wiarygodne :).
Studio gotowe, no to teraz się zacznie. Żeby tylko instalacja elektryczna obciążenie tych wszystkich lamp wytrzymała :).
Nie zapomnij tylko, że w słoneczku też można zdjęcia robić :)
Zdjęcie fajne, ale piwo w kufelku beznadzieja - piana powinna ponad brzegi wystawać, wówczas pragnienie "dorwania" się do niego by było bardziej wiarygodne :).
Studio gotowe, no to teraz się zacznie. Żeby tylko instalacja elektryczna obciążenie tych wszystkich lamp wytrzymała :).
Nie zapomnij tylko, że w słoneczku też można zdjęcia robić :)
Takie rzeczy to tylko w ERZE ;) tak chrzczą piwo, że o piance to pomarzyć ;)
Co do zdjęć.. jedynka świetny pomysł, bardzo fajne kolory i kadr. Tylko tą dłoń, która sięga po kufel nie obcinał bym ( ale rozumiem, że szerzej się niedało ;)). Obydwa mi się podobają.
Ehh fajen takie studio.
Pozdrawiam:
AMI
Al Bundy
25-04-2007, 10:38
To wycinek kadru i dało się szerzej - poprostu to był spontaniczny strzał a dziewczę miało w tym miejscu brudną rękę. Co do pianki - popieram ;)
Jaaaaaasneeee... Zwłaszcza ja...
Widzę, że drugie (czy tam trzecie) strzelone nikosiem :)
dobra robota, podoba mi się :)
Al zabiles mnie tym kuflem, suszy mnie niemilosiernie a do wieczora jeszcze daleko....:))
Obydwie foty swietne :)
A ten pan na dwojce to co pokazuje ? Zeby wiecej swiatla z gory dac ??
Al Bundy
27-04-2007, 13:05
O totototo - więcej światła...:D Dobry tekst ;)
Ja raczej obstawiam "a ja mam fajny czarny sufit a wy nie"
To z kuflem przeradosne :))))
Siedzę sobie spokojnie na forum i przeglądam posty,z nieba żar się leje a tu .... browarek na wyciągniecie reki :) tak nie wolno !!! takie zdjęcia to proszę w pochmurne zimowe dni pokazywać ;) właśnie kombinuję jak się z pracy na chwileczkę urwać po piiiiii hahah.Fotki bardzo fajne !!! Moim zdaniem na dwójce kolega miał 2 pęczki nici na palcach,bo pewnie pomagał w szydełkowaniu i zostało to wyretuszowane ;)