zoom2
06-05-2014, 14:31
Szukam hoteli z ciekawym wystrojem pokoi.
1.lokalizacja
najchetniej w promieniu do 100-120 od warszawy
2. stylizacja wnętrz
a. barokowo na granicy kiczu (ale bardziej barokowo niz kiczowo , stylizacja na retro)
b. bardzo nowoczesne wnetrze i tym razem absolutnie bez kiczu.
3. wielkosć pokoju
jak na warunki hotelowe dosc duzy min . 30 m2 , im wiecej to lepiej tak by mozna bylo w miare wygodnie ustawic swiatlo.
mam na mysli powierzchnie jednego pokoju a nie powierzchnie calego apartamentu.
4. cena
nie mam szczegolnych ograniczen , oczywiscie im taniej tym lepiej ale mam swiadomosc , ze to co chce nie bedzie zbyt
tanie i raczej w cenach apartamentowych a nie "pokojowych"
oferty warszawskich mieszkan-apartamentow sa mi znane i na ogol nie spelniaja moich wymagan. hoteli nie znam.
bede wdzieczny za wszelkie sugestie.
jesli ktos zna cos ciekawego w lokalizacji innej niz podalem , ale naprawde ciekawe wnetrza to tez poprosze.
1.lokalizacja
najchetniej w promieniu do 100-120 od warszawy
2. stylizacja wnętrz
a. barokowo na granicy kiczu (ale bardziej barokowo niz kiczowo , stylizacja na retro)
b. bardzo nowoczesne wnetrze i tym razem absolutnie bez kiczu.
3. wielkosć pokoju
jak na warunki hotelowe dosc duzy min . 30 m2 , im wiecej to lepiej tak by mozna bylo w miare wygodnie ustawic swiatlo.
mam na mysli powierzchnie jednego pokoju a nie powierzchnie calego apartamentu.
4. cena
nie mam szczegolnych ograniczen , oczywiscie im taniej tym lepiej ale mam swiadomosc , ze to co chce nie bedzie zbyt
tanie i raczej w cenach apartamentowych a nie "pokojowych"
oferty warszawskich mieszkan-apartamentow sa mi znane i na ogol nie spelniaja moich wymagan. hoteli nie znam.
bede wdzieczny za wszelkie sugestie.
jesli ktos zna cos ciekawego w lokalizacji innej niz podalem , ale naprawde ciekawe wnetrza to tez poprosze.