PDA

Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] W Dolinie Popradu...

bajcy
25-04-2014, 21:01
tym razem bez burzy, ale z tego samego miejsca tyle że w drugą stronę...

***Zapraszam***

https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2014/04/wdolinie2-2.jpg
źródło (https://lh4.googleusercontent.com/-44jdw8ji470/U1qxp3O_p3I/AAAAAAAABc0/uYJcVFwgcr0/w1000-h544-no/w-dolinie-2.jpg)

Pozdrawiam
Janusz

moshica
26-04-2014, 14:41
Janusz zdjęcie jest typowo nostalgiczne, ciekawa kolorystka i niebo. Środek zdjęcia z mgłami trochę jakby za jasny, ale to mój odbiór, może innym przypasi. Zakończenie prawej strony...ciekawe chmury ale dolny prawy krzak już nie. I nie wiem czy nie lepiej było wcześniej ciąć czy coś było po prawej jeszcze ciekawego. To szczegóły, nie bierz ich do siebie, za całość jestem też mocno na tak ;-)

bajcy
26-04-2014, 14:54
Co do krzaczka zgodzę się z Tobą i również zwróciłem na niego uwagę, jednak nie uciąłem go bo uznałem, że tej chmurki z prawej będzie za mało;) dlatego tak zostało.
Dzięki za dobre uwagi i cieszę się, że Ci pasuje(bo z Tym u Ciebie bywa różnie:D)
Już myślałem, że jest kiepsko w tym temacie, bo dziwna cisza...;)

creep
26-04-2014, 15:49
O kolorystyce dołu już wspominałem, więc się powtarzał nie będę :)
Chciałoby się zobaczyć większą wersję, podelektować się szczegółami.
Gdy tak patrzę w jakim idziesz kierunku fotograficznie, to czuję że niebawem jakaś długa lufa zagości w Twojej torbie :D

bajcy
26-04-2014, 16:13
O kolorystyce dołu już wspominałem, więc się powtarzał nie będę :)
Chciałoby się zobaczyć większą wersję, podelektować się szczegółami.
Gdy tak patrzę w jakim idziesz kierunku fotograficznie, to czuję że niebawem jakaś długa lufa zagości w Twojej torbie :D

No właśnie już coraz bardziej myślę nad tą "lufą":) a co większego rozmiaru, to jakoś nie mogę uwierzyć w swoje foto i nigdy nie zapisuję do większego rozmiaru, ale postaram się to zmienić i czasem po linkować coś większego.
a z tą zielenią to może i masz rację, że jest ciut za "soczysta"
Pozdrawiam