Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] W mgle, w zamyśleniu
Co o tym sądzicie.Pozdrawiam
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://imageshack.com/a/img843/921/mu3k.jpg)
Mi się podoba. Wędrówka przez tajemnicze szlaki... zalatuje mi to Tolkienem czy innym Jacksonem. No może ślady pojazdów trochę psują efekt - trochę bym przyciął tak aby paliki były w lewym dolnym rogu i ślady też by zniknęły. Czy ten wędrowiec nie jest czasem dostawiony do zdjęcia, które poprzenio zamieszczałeś?
To jest Boryna a on jezdzi zawsze z Marianem, tacy kumple od zdjec :D
Kolorek ekstra, klimat ekstra, troche mi nie pasuje kadr, taki slabo skomponowany, ale i tak jest dobrze.
szymon708
25-04-2014, 08:24
Podoba mi się klimat tego zdjęcia.
Bardzo malowniczo, a prócz tego jest atmosferka i klimacik. Dobra fota.
decmeister
25-04-2014, 11:29
dobrze wypatrzone, do tego dochodzi światło, mgiełka i robi się mocne zdjęcie :)
Raczej zainscenizowane:-) Ja nie jestem fanem "Boryny" ale jak zawsze wszystko co się wokół niego dziej jest znakomite.
kubalmar
26-04-2014, 20:18
rewelacja!
Kosciech
27-04-2014, 10:10
Fajnie. Ciekaw jestem jakby to wyglądało w B&W
fantasywings
27-04-2014, 22:38
po raz setny widzę w Twoich pracach człowieka który pałęta się w mgle zazwyczaj na jakieś drodze. Monotonia i to w słabym wykonaniu.
po raz setny widzę w Twoich pracach człowieka który pałęta się w mgle zazwyczaj na jakieś drodze. Monotonia i to w słabym wykonaniu.
No cóż lubię tego faceta i od czasu do czasu gdzieś tam się szwenda , odnośnie jakości wykonania to patrząc na Twoje " Prace " nie mam kompleksów.Pozdrawiam
krokus66
28-04-2014, 14:18
Poprzednich Twoich zdjęć z tym staruszkiem niestety nie widziałem.
Ta mnie tak bardzo urzekła, że odłożyłem robotę i piszę, iż na mnie Twoje zdjęcie bardzo oczarowało. Mgła, kolory, kałuża, ślady na ziemi, no i oczywiście człowiek w kapeluszu z drągiem.
W domu muszę koniecznie obejrzeć na lepszym monitorze.
Gratulacje!
krokus66
28-04-2014, 17:31
Oglądam w domu i podziwiam. Śliczne, wszystko mi się w Twoim zdjęciu podoba, sam bym też tak kadrował.
Pokazałem żonie, też jest zachwycona.
Cacy.
do Autora: a jak by tak pion...? Obciąć od lewego słupka w lewo i od prawego słupka w prawo. Czyli pozostawić pionowy środek. Bo tak mi się wydaje ta kompozycja lekko niezdecydowana. A światło i klimat boski.
Cudne światło dobrze współgrajace z kompozycja.
Zdjęcie dyskretnie szepcze pewną opowieść... wystarczy ciut się skupić i wsłuchać...
Dzięki!
to ze jest postać i za kazdym razem inna oraz w innych kadrach , ja uwazam tylko za plus. Nie łatwo jest zamiescić taki "dodatek" zeby współgrał z całoscią . Również za kazdym razem jest klimat na Twoich fotografiach, mnie podobają sie wszystkie zdjecia w tej serii. Sa lepsze i gorsze ale zawsze na poziomie
Jedyne co może tutaj trochę przeszkadzać oczywiscie mz. to estetyka, w mniej "błotnistym" krajobrazje byłoby bardziej malarsko.
Biedny Boryna tapla się znów w błocie ;-) Ładna praca i klimat.
Bartekkw
05-05-2014, 09:31
Zdecydowanie klimat jest fajny. Kadr faktycznie można by lekko dopracować
tpszefka
05-05-2014, 10:08
jak dla mnie super fotka z fajnym klimatem