Zobacz pełną wersję : Śmietnik na matówce od góry
Czy jest gdzies jakies miejsce gdzie mozna dmuchnać by pozbyc sie smietnika na matówce od górnej strony. Widze kilka paprochów i to bardzo wyraznie w wizjerze co swiadczy ze leżą ona na matówce a nie przyklejone sa pod nią.Próbowałem pozamiatac ja pędzelkiem ale nie ruszaja sie wiec musza byc z drugiej strony. Jakim sposobem to cholerstwo tam sie dostało. Na dodatek to jak by czarne opiłki, puszka sie sypie czy co? Na upartego mozna olac bo nie ma wpływu na foty ale taki syf przed okiem to niebardzo.
mowcie szybko, tez chce wiedziec ...
1. Matowki nie nalezy dotykac!!!!
2. Wyjac matowke i umyc w pluczce ultradzwiekowej
3. Syfy moga byc na pryzmacie od strony wizjera
No to niech sobie juz tam siedzą. Za mały bzdet by tak daleko ingerować.
MzMarcin
24-04-2007, 10:45
No to niech sobie juz tam siedzą. Za mały bzdet by tak daleko ingerować.
Serwis chciał odemnie 650zł za "PRZECZYSZCZENIE WNĘTRZA WIZJERA". Od tamtej pory już żaden pyłek mi tam zbytnio nie przeszkadza :)
Serwis chciał odemnie 650zł za "PRZECZYSZCZENIE WNĘTRZA WIZJERA". Od tamtej pory już żaden pyłek mi tam zbytnio nie przeszkadza :)
... mnie chyba tez juz przestaly przeszkadzac :-)
jak 650 zł to i niech sobie biedronki spacerują :)
Ciekawe jest to, że przy każdej pomniejszej nawet naprawie, korekcie, czy też justowaniu robią to absolutnie za farmo. :)
le dajcie spokoj z pylkami w wizjerze
mam chyba ze 2 ale widze je tylko jak nie robie zdjec : P
Dokladnie :-) Jak namierzasz przez wizjer to liczy sie tylko obiekt zainteresowan przed obiektywem :-)
Robimy plebiscyt na najbardziej zapackana? :-)