PDA

Zobacz pełną wersję : Podziękowania

Piotr Milecki
03-04-2014, 15:57
Kochani. Dla wielu z Was nie odkryję nic nowego ale społeczność polskich nikoniarzy, Wy wszyscy którzy się tu udzielacie i niesiecie pomoc nie ma sobie równych NIGDZIE NA ŚWIECIE!

Odczułem Waszą pomoc w najtrudniejszych dla mnie czasach. Zawsze mogłem na Was liczyć i teraz podsumowując to w jednym wpisie, powiem tak. TAK KOCHANYCH LUDZI, WSPANIAŁYCH I NIOSĄCYCH POMOC NIE MA NIGDZIE!

Dziękuję Wam wszystkim z całego mojego serca. Za pamięć, za pomoc i za to że niesiecie radość każdego dnia swoim wsparciem, dobrym i szczerym słowem...

Przepraszam że tak rzadko się udzielam, to się zmieni i poprawi. Stan zdrowia pogorszył się u mnie na tyle że obecnie ratuje mnie przypięta do mnie maszyna. Nie przeszkadza mi to jednak szczerze uronić łzę bo mam tu wiernych przyjaciół.

Dziękuję Wam wszystkim, Rafałowi, Jarkowi, zespołowi moderatorów i wszystkim użytkownikom, czyli przyjaciołom. Ratujecie nie tylko moje samopoczucie ale i życie... Jesteście kochani.

Szczerze Wam oddany, Piotr.

jchyra
03-04-2014, 16:28
niesiecie radość każdego dnia swoim wsparciem, dobrym i szczerym słowem...

I dlatego jest to jedyne forum na które zaglądam od lat. Powinno nazywać się Forum Pomocnych Nikoniarzy. Ewenement na skalę całej cyberprzestrzeni.

fotograf58
03-04-2014, 18:51
Piotrze dużo zdrowia życzę :)

Paablitos
03-04-2014, 19:43
Piotrze...
Szybkiego powrotu do zdrowia Ci życzymy i zawsze będziemy Cię wspierać. Jesteśmy z Tobą! (mówię, za siebie, ale jestem przekonany, że za całą naszą społeczność).

darjo1
03-04-2014, 21:44
Też się przyłączę.
Trzymamy kciuki za Ciebie.

stock
03-04-2014, 21:46
Piotrze...
Szybkiego powrotu do zdrowia Ci życzymy i zawsze będziemy Cię wspierać. Jesteśmy z Tobą! (mówię, za siebie, ale jestem przekonany, że za całą naszą społeczność).

Dokłądnie tak. Piotrze trzymaj się, wracaj do zdrowia, odłączaj tą cała maszynerię w cholerę, aparat w dłon i w Tatry. Tego Ci wszyscy życzymy :)

dominikpl72
03-04-2014, 22:20
Dołączam do przedmówcow i kieruję ciepłe myśli, dobre słowa i przekazuję nasze pozytywne emocje - trzymaj się i nie daj się Piotrze!!!

Boryszuk
04-04-2014, 10:09
Dużo zdrowia Piotrze.

moira
04-04-2014, 10:15
Piotrze...

Oczywiście że nie mówisz tylko za siebie.

Dużo zdrowia siły i szybkiego powrotu do zdrowia.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

moshica
04-04-2014, 10:29
Wierzymy że dasz radę i wszystko wróci jak dawniej !
Pamiętamy i trzymamy kciuki !

Rafał_Sz
05-04-2014, 10:51
Piotrek, jeszcze wszystko będzie dobrze. Nie ma innej opcji. NIE ma!

Dbaj o siebie jak tylko możesz, wszyscy trzymamy za Ciebie kciuki. Dużo, dużo zdrowia!