Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Łomnica w chmurach.
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2014/04/DSC_1779JPG-2.jpg
źródło (https://lh6.googleusercontent.com/-k4CgRb3J3I8/UzxhxUAwDoI/AAAAAAAADOc/t2svoK0FNxw/s1024/DSC_1779.JPG)
Piękny obrazek dający pojecie o potędze gór. Jedynie MZ można było by zgasić PG, tak trochę, ale jednak
decmeister
02-04-2014, 21:48
oj, chętnie by się tam już pojechało ;) u mnie PG jakoś mocno nie razi, a całość bardzo dobra
ladnie zbudowane ujecie,podoba mi sie
zazwyczah liny z górami w tle komponują się zbyt miastoWo w ale tutaj ładnie ulożyłeś kadr miło się patrzy
oj, chętnie by się tam już pojechało ;) u mnie PG jakoś mocno nie razi, a całość bardzo dobra
W czym problem, ja byłem na Łomnicy kilka lat wcześniej i trafiłem na rewelacyjną pogodę, ci którzy wyjeżdżali w momencie gdy robiłem zdjęcie raczej nic z góry nie zobaczyli.
Koszt biletu na Łomnicki Szczyt z Skalnatego plesa to €24 + €3 kaucja zwrotna za bilet w obie strony, na szczycie mamy około 45 min. ma podziwianie widoków i musimy zjeżdżać.
Dziękuję wszystkim za komentarze.
Fajnie to wygląda, taka kolejka do nieba:D
Ta prawa strona nie jest jakimś wielkim problem, ale fakt fajnie by było, gdyby chmurki były na całej szerokości.
Już nie raz się przymierzałem do tego miejsca, jednak mimo wszystko cena odstrasza...
Pozdrawiam
Dobrze pokazany klimat tego miejsca... Łomnica czeto tak ma!
Już nie raz się przymierzałem do tego miejsca, jednak mimo wszystko cena odstrasza...
Raz w życiu, ale warto, cena no cóż może nie jest niska ale jak trafisz na dobre warunki to będziesz na drugim pod względem wysokości szczycie w Tatrach.
O cenę piwa na Łomnicy lepiej nie pytaj.
pardwadwa
03-04-2014, 14:51
Super. Z kolorem, klimatem i tematem.
FeGietek
03-04-2014, 22:34
Kiedy ja byłem w górach, jak sie patrzy, wraca ochota powrotu...
Jak dla mnie, rewelacyjne foto.
jarekf34
04-04-2014, 22:58
Jak dla mnie również... jest zarąbiście :)
ładnie wyszło, jest klimacik, mozna troche dopiescic detale, rownież te kolorystyczne, zdjecie na tym zyska :)
Fajnie to wygląda, taka kolejka do nieba:D
albo na Olimp