Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Z Mnichem...
..Czekając na lato...
***Zapraszam***
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2014/03/napolanie25281z12529-1.jpg
źródło (https://lh4.googleusercontent.com/-NXQ8pv98Xmo/UzX2BU6O55I/AAAAAAAABE8/Izi49N9vHpQ/w900-h544-no/na-polanie-%25281-z-1%2529.jpg)
Może teraz coś lepiej?:D
Pozdrawiam
Janusz
dominikpl72
29-03-2014, 00:25
Pięknie zaświeciło na zboczu, ale do pełni zachwytu chciałoby się ciut więcej przestrzeni nad czubkiem Mnicha...
Tzn. że nikt nic więcej?;> znów nie za dobrze?
Janusz mam mieszanie odczucia, lepsza praca niż poprzednio, ale coś mi nie gra. Mam wrażenie że jakoś za ciasno a druga sprawa, może się mylę, to nie zmieniasz bodajże tinty przy wołaniu ? To któryś raz gdzie dziwnie balans bieli Ci chwyta, chyba że tak saturujesz dziwnie...
Ciekawa perspektywa. Nie za często pokazuję się w ten sposób Mnicha. Dół bardzo ciąży w tym kadrze.
Janusz, może to kwestia mojego monitora, chociaż moje zdjęcia są w miarę poprawne, chodzi o kolory na Twoich zdjęciach, odnoszę wrażenie że są takie nie naturalne.
Janusz, może to kwestia mojego monitora, chociaż moje zdjęcia są w miarę poprawne, chodzi o kolory na Twoich zdjęciach, odnoszę wrażenie że są takie nie naturalne.
Zbyszku, co do kolorów to chyba muszę się z Tobą zgodzić, zwłaszcza jeśli chodzi o tą fotografię. Następnego dnia po wrzuceniu, sam zauważyłem że z obróbką jednak przesadziłem;)
Pozdrawiam
vegetables
04-04-2014, 09:59
Bardzo podoba mi się ciepła tonacja zbocza, pierwszy plan niby nudny piarg, jednak bardzo miło to wygląda. ;)
Fajnie zakładają sie plany, podoba mi się ta fota!
jarekf34
04-04-2014, 22:47
A ja tam lubię czasami podkręcone kolorki i dla mnie jest oki :)
Przyjemna odsłona.
To jest właśnie ta sytuacja, kiedy nie można wszystkim dogodzić;D
Dzięki za odwiedziny;)
Jest MOC ;)
Z podejścia na Szpiglas?
katatjuta
05-04-2014, 20:22
Świetna praca jak dla mnie ziemia, kamienie mają doborowy kolor jednak mi chmury nie grają coś ale to dlatego że mam lapka i on nie ten teges ale już wkrótce będemógł to podziwiać w pełni skalibrowanymi kolorami ;)