Zobacz pełną wersję : [ Przyroda ] Pierzaste krzykliwce
....czyli żurawie :)
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (https://lh4.googleusercontent.com/-cBi2unogMY4/Uy1maFzo6iI/AAAAAAAADOY/38He51c-62A/w1024-h701-no/DSC_1o24.jpg)
Sympatyczny duet gratuluję :D
Szkoda, że tak centralnie kadrowałeś.
Wysłane za pomocą Tapatalk 2
Szkoda, że tak centralnie kadrowałeś.
Widocznie nie mogłem inaczej. Poza prawą krawędzią jest olbrzymi i obskurny słup energetyczny.
@Zen, ale po co ten sarkazm ;-)? Wykadrowałeś tak, a nie inaczej, ale skoro pokazujesz fotkę na forum to chyba nie oczekujesz tylko i wyłącznie "och, ach i dupa przez - rz" ;-). Centralny kadr psuje odbiór i tyle w temacie ;-).
@Zen, ale po co ten sarkazm ;-)? Wykadrowałeś tak, a nie inaczej, ale skoro pokazujesz fotkę na forum to chyba nie oczekujesz tylko i wyłącznie "och, ach i dupa przez - rz" ;-). Centralny kadr psuje odbiór i tyle w temacie ;-).
Piłeś coś ?
sprocket
23-03-2014, 13:39
Swieza orka :) kurde a u mnie wiosna tylko w kalendarzu :) dla mnie centralnie nie przeszkadza tylko ze mogles krzyknac jak na "sciance" eeeee zurawie!!!! bo jakos tak od tylu sa, pije kawe jak cos ;)
Piękne, można na nie patrzeć w nieskończoność :)
Sympatyczne ptaki, wszędzie ich pełno :)
barracuda
24-03-2014, 08:18
Piłeś coś ?
Nie rozumiem Twoich złośliwych wypowiedzi. Koledzy mają rację z tym centralnym kadrem, nie dodaje to zdjęciu uroku. A to, że nie mogłeś inaczej skadrować, bo były słupy z prawej to trudno, trzeba w takim razie zdjęcie schować do szuflady i próbować kolejnym razem lepszego ujęcia. Teraz widzimy po prostu niezbyt ciekawie pokazaną parę żurawi i tyle.
Zenek co Ty taki grozny? Trzeba bylo ciac z lewej i na gorze odrobine i juz nie mialbys takiej centrali. Ptaki ok choc troszke jakies nieostre (poruszone?).
Dziękuję za komentarze, te miłe i te mniej. Może faktycznie troszkę przesadziłem odpowiadając @Ark-owi, lecz jego komentarz uważam że był co najmniej przesadzony. Za swój, przepraszam.
Nie posądzajcie mnie o obrażanie się na forum i jego użytkowników, ale kończę z prezentacją zdjęć na forum i z wypowiadaniem się w jakimkolwiek temacie.
Niestety zawartość i forma forum coraz mniej przypomina to za które je polubiłem a i starych, lubianych userów też coraz mniej :(.
To na tyle.
@Zen, ja również źle odebrałem Twoją wypowiedź. Niestety ostatnimi czasy jedyne co można napisać pod zdjęciami (na wielu forach) to same "och, ach". W przeciwnym wypadku jest się odbieranym negatywnie (nie mam na myśli Ciebie). Pewnie dlatego moja wypowiedź była mocno na wyrost. Powinienem skończyć na uwadze o kadrowaniu... Przepraszam.
Pozdrawiam i życzę powodzenia w kolejnych bezkrwawych ławach :-).