Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Pastelowo
zapraszam
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://postimage.org/)
pozdrawiam :)
Dla mnie najladniejsze zdjecie jakie ostatnio pokazales, ladne kolory, fajny ten pierwszy plan, podoba sie!
Widać na tym zdjęciu spokój , lubię takie widoczki ;)
Nooo, Panie Janie ;-)
Bardzo pozytywna fotografia.
Jeżeli to nie tajemnica, to jaki filterek ND został użyty?
pardwadwa
20-03-2014, 15:52
Super jest. Nic dodać nic ująć.
Piękne no i bez tego palika o niebo lepiej ;D
szymon708
20-03-2014, 16:24
Widać na tym zdjęciu spokój , lubię takie widoczki ;)
Dokładnie. Emanuje spokojem, a wręcz nostalgią. Można się odprężyć patrząc na tą fotografię. Podoba mi się.
Bardzo landne kolorki i fajny pierwszy plan!
Sebastianito
20-03-2014, 20:47
Ale ładnie... (taka miałem pierwszą myśl)
jarekf34
20-03-2014, 20:54
Świetna kołkowa odsłona... w oddali chyba widoczny "wyrzutek" :)
Piękne zdjęcie polskiego Bałtyku, jakże piękne...!
Dzięki Harb!
Nie sądziłem, że takie pieńki we wodzie mogą mi się spodobać. Pewnie dlatego, że naoglądałem się dziesiątki nudnych do wyrzygu widoczków z wodą rozmemłaną wielominutową ekspozycją. Tutaj naturalnie spokojna woda sprawia naprawdę miłe wrażenie.
Tak na marginesie przypominam sobie początki harba na forum i jego kolejne foty. Postęp jaki poczynił przez te lata jest imponujący.
Pięknie jest i tyle. Brawo.
Jak najbardziej na tak... Niby taki standardowy kadr, ale ta kolorystyka jest wyjątkowa.
Pablo 77
20-03-2014, 23:36
Tak na marginesie przypominam sobie początki harba na forum i jego kolejne foty. Postęp jaki poczynił przez te lata jest imponujący.
Rozbawiłeś mnie do łez :) :) :)
Janku mz najlepsze z morskich jakie w ogóle pokazałeś.
Zachwyca zarówno detal jak i treść zdjęcia :)
Gratuluję :)
Pzdr
Pierwszy plan doskonały, zdjęcie ładne, kadr przyjemny, kolory wyglądają na bardzo naturalne.
Niby nic tu nie ma, a jednak jest tak duzo... swietne!
......
Jeżeli to nie tajemnica, to jaki filterek ND został użyty?
dwa filtry Lee, szary ND 0.9, i miekka połówka ND 0.9
dwa filtry Lee, szary ND 0.9, i miekka połówka ND 0.9
Z podziękowaniem ;-)
wolverine6000
21-03-2014, 15:15
bardzo ładnie, woda taka czysta :D
Romano H.
21-03-2014, 18:38
Ładnie i czysto skrojony kadr ! Pozdrawiam.
Nikonozaur
22-03-2014, 00:17
Elegancko jest trzeba przyznać, w zasadzie popisuję się pod pozytywnym zdaniem Kolegów.
Bartekkw
22-03-2014, 01:39
No niezbyt to innowacyjne ujęcie, ale kolorki fajne ;) Pozytywne wrazenie pozostaje
No niezbyt to innowacyjne ujęcie........
w tym dniu akurat Bartku, nie wziąłem motolotni, i musiałem tak oklepanie focić, pozdrawiam :)
jacekz40
24-03-2014, 15:21
No niezbyt to innowacyjne ujęcie, ale kolorki fajne ;) Pozytywne wrazenie pozostaje
Bartek trudno chyba szukać innowacji w palikowych kadrach ;) wyżej nad statyw nie podskoczysz :mrgreen:
ale kadr nie jest tuzinkowy rozlewisko na pierwszym planie zmieniło zdecydowanie kadr i fotka nie jest pospolita.
Pięknie pokazane :)
Począwszy od kadru, poprzez kolorsy na jakości skończywszy - bardzo dobra odsłona :).
A tak na marginesie, to całkiem fajową jakość Janie otrzymałeś pomimo tylu szybek ;).