Zobacz pełną wersję : [ Portret ] Olivia
Choć dzisiejsza aura zbytnio nie sprzyja spacerom to jednak wybraliśmy się na chwilę w "plener"; wszelkie komentarze mile widziane!
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Koledzy i koleżanki, jesli nikt nie zostawił żadnego komentarza tzn., że gniot?
No weźcie napiszcie coś konstruktywnego żeby człowiek mógł się rozwijać...
szymon708
18-03-2014, 10:29
Są zdjęcia obok których przechodzi się obojętnie. I takie jest właśnie to. Poprawna fotografia, bez szaleństw bez światła która nie zatrzymuje na dłużej.
kurczaczek
18-03-2014, 10:31
Zdjęcie dobre jakościowe ale chyba nikt nic nei pisze bo jest bez polotu... Nie ma w nim nic co by udało się zapamiętać. takie zdjęcie "ładne do albumu rodzinnego" to wszystko :)
No i to już są wystarczająco merytoryczne wypowiedzi; fakt, bez żadnych przygotowań, specjalnego światła czy stylizacji. Zamysłem miało być zdjęcie proste, takie zwyczajne bez szaleństw obróbkowych.
A jak sam kadr?
A mnie się to zdjęcie podoba właśnie przez wspomnianą prostotę. W końcu normalny portret bez zbędnych bajerów. Dobry kadr, głębia, fajne kolory i brak zniekształceń, co się często zdarza przy portretach. Modelkę też masz fajną :D
babyandsmile
18-03-2014, 12:40
Moim skromnym zdaniem zdjęcie jest bardzo przyzwoite,ładny kadr,kolory i modelka.
Pawulon160883
18-03-2014, 19:53
Jedyne czego tu brakuje to...... wiecej zdjec :)
Bardzo dziękuję :) Olivia na pewno się ucieszy... a i mnie podnieśliście "trochę" na duchu ;)
Piotrek B.
18-03-2014, 23:16
Zgodzę się z Pawulonem. Duużo więcej zdjęć.
Lena&TheShadow
19-03-2014, 10:31
Moim zdaniem to bardzo, bardzo przeciętne zdjęcie albumowe. Oczywiście technicznie poprawne ale jeśli coś miałoby być intrygującego w spojrzeniu tej dziewczynki to niestety nie zagrało. Spróbuj zrobić coś z przyczajki jak modelka nie będzie się pozycjonować przed aparatem bo w/g mnie wyszło sztucznie.