Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Wyrzutek
zapraszam
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://postimage.org/)
pozdrawiam :)
Podoba sie, ladny kadr, model dobrze wkomponowany no I ta tonacja...czekam na wiecej memlancow;)
Za Gregiem, ładnie w kadrze i fajowsko w kolorach :).
Fantastyczna tonacja zdjęcia. Spokój bije z tej pracy i zachęta do patrzenia w ten bezkres...!
przemas-J
16-03-2014, 18:18
Super fotka na ścianę, i ten spokój
Ile dni naświetlana :)
Super fotka na ścianę, i ten spokój
Ile dni naświetlana :)
fotka z piątkowego wieczoru, już szedł zimny front i zachmurzenie dało o sobie znać , niebo było mało wybarwione dlatego zrobiłem taką tonację - czas 104 sek , D800, Iso 100, F11, Heliopan 3.0
pardwadwa
16-03-2014, 18:40
W "kilku punktach do miłośników fotografii krajobrazu" przyklejonych na tym forum jest napisane, że "chaos oczywiście tez może być tematem świetnego zdjęcia, najważniejsze jednak, żeby ująć go w sposób prosty". To foto to dobry przykład tej zasady :)
WoW. Pięke rozmemłańce:-) I kolor! Bardzo jest ładnie!
Ładne takie sterylne i spokojne.Pozdrawiam
jarekf34
17-03-2014, 22:01
No takie memłańce to ja lubię :) Fajowa odsłona.
zbyszekD7000
17-03-2014, 22:17
taki patyk w wodzie, a jak fajnie może być pokazany :-)
Nikonozaur
17-03-2014, 23:50
Fajnie zrobiłeś, tonacja bardzo przyjemna dla oka. Że też musiałem poleźć w drugą stronę... :evil:
wolverine6000
18-03-2014, 12:33
nic tylko drukować i wieszać na ściane, majstersztyk!!!
Super. Takie prace bardzo lubię. Kadr minimalistyczny a zarazem mocno przyciągający wzrok. Mało jest prac, które tak mogą przyciągnąć obserwatora.
Gratuluję.
Bardzo lubię takowe tematy :).
A tu podany został w wyjątkowo smaczny i subtelny sposób :).
Graty Janie :).
wiele z prezentowanych na forum "memłańców" pomimo wszelkiej staranności, kadru, warsztatu, techniki, są tylko dobrze zrobionymi zdjęciami.
Te - myślę - ma już coś więcej.
Życzę utrzymania poziomu i wyczucia tej , że się wyrażę biznesowo, wartości dodanej ;-) która charakteryzuje ów niewielki % fotografii.
meshsmoth
21-03-2014, 10:39
Podoba się i to bardzo ;) Używałeś filtra do wydłużania czasu naświetlania ? ;)
..... Używałeś filtra do wydłużania czasu naświetlania ? ;)
tak to widać, heliopan 3.0 redukuje ilość światła o 10,5 przysłony, czas naswietlenia 104 sek