Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] O poranku na rozlewiskach
Co o tym sądzicie.Pozdrawiam
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2014/03/rur3-2.jpg
źródło (http://imageshack.com/a/img560/4343/rur3.jpg)
Bardzo fajne, troche te zielsko na PP drazni, ale reszta ekstra...mam nadzieje,z e sie takie warunki utrzymaja do poczatku kwietnia bo za dwa tygodnie do Ciebie zawitam :)
Bardzo fajne, troche te zielsko na PP drazni, ale reszta ekstra...mam nadzieje,z e sie takie warunki utrzymaja do poczatku kwietnia bo za dwa tygodnie do Ciebie zawitam :)
No to fajnie ,daj wcześniej info, jestem do dyspozycji.Pozdrawiam
Bardzo przyjemne, wnosi dużo spokoju.
Bez PP mz byłoby na prawdę super.
W tej odsłonie czuję lekki przesyt zgromadzonych elementów.
Klimat jest jednak pierwszorzędny ;).
Zgodnie z przedmówcami. Zdjęcie super, tylko te badyle:/ Czasem trzeba by bylo z kosiarka chodzić:P
Dla mnie tez te krzaki na froncie niepotrzebne ale dobrze, ze przynajmniej zrobily sobie przerwe i masz choc troche drzewa w wodzie ;) Kurczaki w powietrzu piekne!
bez badyli byłoby znacznie lepiej moim zdaniem.
Pozdrawiam Mirek
A mi te pierwszoplanowe trzcinki bardzo pasują. Moim skromnym zdaniem fajnie domykają dołem kompozycję.
Senny klimat zachowany. Kolorsy zgniło-mdłe. Ptaszydła jak się patrzy. Podsumowując: fajowy obraz z klimatem :).
P.S. Tą przerwę w badylkach, to pewnie sam zmontowałeś Panie :twisted::mrgreen:?
A mi te pierwszoplanowe trzcinki bardzo pasują. Moim skromnym zdaniem fajnie domykają dołem kompozycję.
Senny klimat zachowany. Kolorsy zgniło-mdłe. Ptaszydła jak się patrzy. Podsumowując: fajowy obraz z klimatem :).
P.S. Tą przerwę w badylkach, to pewnie sam zmontowałeś Panie :twisted::mrgreen:?
Inaczej skadrować w tym miejscu się nie dało no i zdążyć jeszcze ptactwo złapać.Pozdrawiam
filipo123
14-03-2014, 21:01
Dla mnie sama przyjemność podziwiać takie "klimaty".
mormonikon
14-03-2014, 21:15
Te ptaszydła to jak się nie mylę łabędzie.Może pospolite ale jakie dostojne.Natomiast trzcinki jak trzcinki ,przynajmniej dzięki nim woda na pierwszym planie nie tworzy przysłowiowej dziury.
jarekf34
14-03-2014, 21:28
Bardzo przyjemna odsłona... no i fajnie, że ptaszyska wleciały w kadr :)
Mi się podoba. Szkoda tylko że jakiegoś ładniejszego drzewa nie było. Któryś już raz widzę takie urąbane drzewo. Ale to chyba specyfika wielkopolski bo pewnie tam dużo takich :p
ostrytux
14-03-2014, 23:08
Bardzo malarsko rzekłby niczym obraz z klasycyzmu :)
Mnie taki bardzo naturalny klimat zawsze urzeka!