PDA

Zobacz pełną wersję : [Warszawa] Gdzie albumy do ślubniaków? (Zdjęcia?)

Gimmickz
09-03-2014, 22:50
Witam, nie było mnie tutaj całe lata, więc mam nadzieję, że tym wpisem nie łamie żadnego punktu w regulaminie...

Mam pytanie - gdzie w relatywnie przystępnej cenie, dostanę w Warszawie dobre albumy fotograficzne - tradycyjne, do przyklejania zdjęć... Docelowo pod format 15x21. 25-30 kart (50-60 stron). Klasyczne czarne karty, pergamin... skóra ekologiczna, lub coś w podobie aby też cena nie zabiła...

Docelowo myślałem o HENZO. Da się gdzieś to w Warszawie pomacać i kupić od ręki?
Wiele osób tutaj je chwaliło jak przejrzałem tematy sprzed kilku lat, ale też była wzmianka (jakoś z 2012 roku chyba), że ostatnio się pogorszyła jakość...

I może jeszcze pytanie dodatkowe - gdzie w Warszawie, lub w internecie warto drukować zdjęcia?
Zamawiałem ostatnio w INTER-FOTO/FOTOPAKIETY (na papierze Kodak Endura PREMIER) i o ile jakość zdjęć BW była bardzo fajna, to już kolor jakby pozostawiał trochę do życzenia (chociaż tutaj może kwestia sprofilowania) ...

Pozdrawiam i będę wdzięczny za wszelką okazaną pomoc! :)

YaPKnn
09-03-2014, 23:03
Jest caly watek o labach, ja ostatnio skorzystalem z jbrlab.com (sa tu na forum) i jestem bardzo zadowolony. Polecam. Co do albumow sam szukam dla siebie tez pod 15x23 tez czarne karty i jak najtaniej, bo mnie dla odmiany nie interesuje okladka.

Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka

maclat
10-03-2014, 12:02
Docelowo myślałem o HENZO. Da się gdzieś to w Warszawie pomacać i kupić od ręki?

Próbuj tutaj: http://www.foto-kwiatek.pl/index.htm
Całkiem niezły wybór albumów od ręki.

YaPKnn
10-03-2014, 13:23
Próbuj tutaj: http://www.foto-kwiatek.pl/index.htm
Całkiem niezły wybór albumów od ręki.

Szkoda ze cen nie ma na stronie.

Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka

marekb
16-04-2014, 22:01
ceny są u nas dla amatorów, jeśli zajmujesz się fotografią zawodowo, po weryfikacji otrzymasz hasło do cennika pro. Nowa strona się buduje w bólach, ale sporo zdjęć znajdziesz na fanpage na FB. Zawodowcom wysyłamy paczki demo.