Zobacz pełną wersję : Potrzebuję kogoś z paypalem
chodzi o przetestowanie płatności
Oczywiście wcześniej wyślę na czyjeś konto kaskę- (to nie są duze sumy)
Proszę o PW - gdyby ktoś był chętny do pomocy
PayPal jest bezpieczny (przynajmniej w de, ch i at) jesli sie czegos obawiasz to otworz konto w banku jedynie do platnosci, konto, ktorego nie mozesz overdraw (przeciagnac?). p.s. ladne zdjecia.
nigdy nie mialem problemow z paypalem. jakby co - pisz
Jak coś to odezwij się na pw
dzięki - sprawa jest załatwiona - płatnośc sprawdzona już wszystko przechodzi :)
wątek do usunięcia
wszystkim dziękuję bardzo za chęc pomocy
Boryszuk
07-03-2014, 01:22
Veni, Vidi, Faveo
andrstac
07-03-2014, 22:07
Paypal, bezpieczny, to się nie dodaje...
wykop (http://www.wykop.pl/link/1888622/przelew-z-alior-sync-na-paypal-umozliwia-przejecie-konta-mam-zwrocic-2000zl/)
Ostatnio zamykałem konto:
- 12:04 - mail potwierdzający usunięcie karty płatniczej z konta PP (prawidłowy)
- 12:05 - mail o dodaniu rachunku bankowego do konta PP (IBAN wskazuje na Indie)
- 12:08 - mail potwierdzający zamknięcie konta PP (prawidłowy)
Komp przeskanowany AV jak również LiveCD z AV - czysty.
a mozesz jaśniej opisać sytuację ?
andrstac
08-03-2014, 18:43
To co napisałem powyżej, to sekwencja zdarzeń przy zamykaniu konta PP. W trakcie procesu został w nieznany mi sposób dodany rachunek (nie mój). O tym fakcie dowiedziałem się dopiero z maila od PP (wygląda na prawdziwy). Sprawdziłem kompa dwoma programami antywirusowymi - czyste. Router sprawdzony, czysty, brak włamu do Wifi.
hydra_nt
08-03-2014, 23:11
Często korzystam z PP i raczej nie ma problemu. Nie trzymam środków na koncie ( paypal) . Płacę poprzez kartę ( dedykowaną) . Tzn - przypisuję kartę dla konta którą zasilam potrzebnymi środkami i tyle ... . Nie widzę sensu przelewania tam pieniędzy.