Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Wiosna idzie
ostrytux
06-03-2014, 01:44
Śniegu prawie nie ma, mrozu nie ma, skowronki przyleciały, słońce świeci - jednym słowem jak w temacie ;)
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2014/03/sudety_104m-2.jpg
źródło (http://michalostrowski.com.pl/upload/sudety_104m.jpg)
Pozdrawiam serdecznie.
Cialbym tego babla w LD bo mi przeszkadza,wtedy na upartego kosciol moze byc w mocnym punkcie ;) reszta niezla, moze odrobine wiecej kontrastu bym wrzucil. Gdzies Ty znowu wlazl, ze masz takie widoki?
RobertSoul
06-03-2014, 14:47
Fajny strzał Michale ! Faktycznie ten LD troszkę drażni ale znając Ciebie jakby się dało inaczej to byś tak zrobił ;)
Nikonozaur
06-03-2014, 16:44
U mnie to samo co u poprzedników, myślę, że dałoby radę rozgonić ciemności LD. ;) Poza tym jest zacnie.
maniak666
06-03-2014, 19:05
Jak zwykle-czarownie. Jakos specjalnie mi ten LD nie wadzi. No, może ciutkę niebieskiego zeń bym zdjął.
jarekf34
06-03-2014, 20:43
Piękności Panie... piękności :)
Jakos specjalnie mi ten LD nie wadzi. No, może ciutkę niebieskiego zeń bym zdjął.
Też tak mam ;)
Przepiękna kumulacja światełko i mgły. Dla takich widoków warto wstawać w nocy :)
ostrytux
07-03-2014, 00:14
Panowie jak zawsze macie rację!
Jakoś tak mi się podobała ta czarna plama w LD - ale poszedłem za Waszymi uwagami i uważam że słusznie!
Fota w pierwszym poście podmieniona wedle wskazówek!
No to teraz dosztukuj jeszcze z 1 cm nieba więcej ;) Chociaż w zasadzie i tak z czystym sumieniem mogę napisać "o, łał".
Travis6Strong
07-03-2014, 00:52
Świetny strzał, przykuwa widok, pozostaje tylko powiesić na ścianę :)
Panowie jak zawsze macie rację!
Jakoś tak mi się podobała ta czarna plama w LD - ale poszedłem za Waszymi uwagami i uważam że słusznie!
Fota w pierwszym poście podmieniona wedle wskazówek!
e tam Michale nie słuchaj malkontentów, Szao i Nikonzaurs marudzą :razz: no ale skoro Cię zmusili i fotka zyskała to chyba się jednak trochę znają :mrgreen:
A fotka klimatyczna jak to u Ciebie
Wcześniejszej wersji nie widziałem, a ta mnie urzekła, więc nie narzekam... :)
Czy to wiosna, czy zima... bez wielkiego znaczenia, bo na prawdę miło popatrzeć na taki widoczek :D.
Nie wiem jak wyglądała poprzednia wersja, ale na tej mucha nie siada. No może trochę wąsko górą, ale to już paskudne doszukiwanie się czegoś na siłę.
...
A fotka klimatyczna jak to u Ciebie
Trudno się z Jankiem tutaj nie zgodzić.
Fajnie się działo.
irek6311
10-03-2014, 18:09
Teraz dużo lepiej kadr się prezentuje :D
Szao i Nikonzaurs marudzą :razz: no ale skoro Cię zmusili i fotka zyskała to chyba się jednak trochę znają :mrgreen:
Ej! :razz: My nie marudzimy! :twisted: ;)
I oczywiscie, ze sie znamy! Jestesmy Polakami, znamy sie na wszystkim! :mrgreen:
Nikonozaur
11-03-2014, 10:57
Ej! :razz: My nie marudzimy! :twisted: ;)
I oczywiscie, ze sie znamy! Jestesmy Polakami, znamy sie na wszystkim! :mrgreen:
Aż się dziwię, że Janek poddał to w wątpliwość, a Tobie, że tłumaczysz tak oczywiste oczywistości. :mrgreen:
Dla mnie jak najbardziej POZYTYWNIE