Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Wypatrując wiosny
Co o tym sądzicie. Pozdrawiam
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2014/03/6xmu-2.jpg
źródło (http://imageshack.com/a/img819/4527/6xmu.jpg)
nastrojowo , klimatycznie w dobrej kolorystyce, na moje potrzeby to w zupełnosci wystarcza, szkoda tylko ze wybrałes złamane drzewo, bo troche odejmuje uroku tej pracy
nastrojowo , klimatycznie w dobrej kolorystyce, na moje potrzeby to w zupełnosci wystarcza, szkoda tylko ze wybrałes złamane drzewo, bo troche odejmuje uroku tej pracy
Właściwie mam tak jak Janek. No może poza drzewem ;).
Ale wspaniały obrazek, wiedziałem czego się spodziewać i nie rozczarowalem się :)
BArdzo dobre. Pastele rządzą! :)
Ładna kompozycja - zestawienie zimna z lekkim ciepłem, "przeżycia" (drzewo) z być może jego początkiem (para łabędzi) forever...!
Super!
jarekf34
05-03-2014, 22:41
Super klimacik... bardzo mi się podoba ta odsłona.
Bardzo przyjemne mgiełki, światełko muskające pierwszy plan, a łabądki dodają smaku. Nie wiem czy deczko ciemniejsze niebo nie prezentowałoby się lepiej.
ostrytux
06-03-2014, 01:35
Bardzo przyjemne mgiełki, światełko muskające pierwszy plan, a łabądki dodają smaku. Nie wiem czy deczko ciemniejsze niebo nie prezentowałoby się lepiej.
Dokładnie, pierwsza rzecz o której pomyślałem to szkoda że nie użyłeś szarej połówki!
Za kadr i kompozycje masz u mnie maksa, nibo, troche za jasne...
Labadki robia robote w tej przerebli.
Dzięki za komentarze , co do nieba to się zgodzę jest trochę za jasne.Pozdrawiam
maniak666
06-03-2014, 19:13
No to o niebie już wiesz. Reszta bez uwag. No chyba ze to, iż już jestes rozpoznawalny. Nawet gdy publikujesz anonimowo.
Pozdrawiam
Nikonozaur
06-03-2014, 20:39
Za kadr i kompozycje masz u mnie maksa, niebo, troche za jasne...
Labadki robia robote w tej przerebli.
Poprę Grześka. Pierwszy plan masz piękny, łabędzie jak ta lala, tył lekko odstaje. Całość odbieram mocno pozytywnie. ;)
dobutrex
07-03-2014, 01:35
Super zdjęcie - szczerze zazdroszczę że trafiłeś na takie fajne okoliczności przyrody :)
Ja tam uwag nie mam, biorę jak jest - klimat jest .
Pozdrawiam Mirek
Wszystko już napisano w temacie :).
Dodam, że trochę zazdroszczę tych dębowych miejscówek :D.
malowniczo i klimatycznie
skradajka
09-03-2014, 13:31
dziwny kolor ma to drzewo:)
Takie złamane drzewo to skarbnica fotografa. Prawdziwa jaskinia Aladyna. Tu przy niewinności białych łabędzi podbija klimat zdjęcia.