Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Nad Morskim Okiem...
Pewno Was nie zachwyci, ale może jednak.
Z dzisiejszej wycieczki z forumowym kolegą j@nkiem.
***Zapraszam***
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2014/03/5125281z12529-2.jpg
źródło (https://lh6.googleusercontent.com/-9wQ1r28PRcQ/UxOHO6W_95I/AAAAAAAAAzU/ybNqVvRFRB4/w1000-h541-no/51-%25281-z-1%2529.jpg)
Wszelkie uwagi i komentarze mile widziane.
Poza tym, że pora nie ta bo o tym wiem;))
Pozdrawiam
Bajcy
sokolnik
02-03-2014, 21:59
Zdjęcie super (oglądam na tel) i powiem szczerze że jeszcze nie widziałem morskiego oka w takim wydaniu...
a chciałem wczoraj iść na morskie oko...ale moja piękna nie chciała... :/ sorry za ot
Zdjęcie super (oglądam na tel) i powiem szczerze że jeszcze nie widziałem morskiego oka w takim wydaniu...
a chciałem wczoraj iść na morskie oko...ale moja piękna nie chciała... :/ sorry za ot
Wychodzi na to, że tylko Tobie się spodobało;) no cóż, trzeba żyć dalej:D
Trzeba było iść, było bardzo mało ludzi jak na to miejsce no i pogoda super, może nie do focenia, ale do posiedzenia w słonku na kamyczku jak najbardziej;)
Pozdrawiam.
przemas-J
03-03-2014, 21:12
Oj załącza mi się tęsknota za pagórkami
Fajnie, szeroko, Sigma się sprawdza ;).
Ja dopiero wyjąłem kartę i potwierdzam, pogoda nie była do focenia. Do przypieczenia "gęby" jak najbardziej :P
P.S. ładnie gwiazdka Ci wyszła. :D
jarekf34
04-03-2014, 22:01
Ooo prawie jak moje :):) Miałem trochę więcej szczęścia bo zastałem kry, z których udało coś się ułożyć w tak oklepanym miejscu, tu jak widać brakuje czegoś na PP, z drugiej strony... słonko nadrabia ;)
Ale ogólnie przyjemne zdjęcie z gwiazdką.
Pozdrawiam.
meshsmoth
21-03-2014, 14:21
Wszyscy robią taką fotę jak są na MOKU... Jak dla mnie komercja..
wolverine6000
21-03-2014, 15:00
a mnie sie bardzo podoba, fajnie wszyszło....
Czyli, że wszyscy wchodzą na taflę wody?:D
mimo wszystko, ja za wiele takich zdjęć nie widziałem, no ale...
to tak samo, jak wszyscy robią takie same zdjęcie mnicha, stawów czy wszystkiego innego w górach:)
Pozdrawiam.
jarekf34
23-03-2014, 23:26
Bez komentarza...
to tak samo, jak wszyscy robią takie same zdjęcie mnicha, stawów czy wszystkiego innego w górach:)
Janusz do tego jeszcze... kołków nad morzem w "memłanej" wodzie :):)
jakoś umknęło mi wcześniej
fot mimo braku jakiegoś spektakularnego światła i warunków broni się trafioną obróbką
element ludzki i "gwiazdka" tylko dopełniają całości
pozdr.
leon_480
24-03-2014, 00:34
po primo to tytuł powinien być (wg mnie) NA Morskim Oku :P
po sekundo przygasiłbym niebo bo że gwiazda to nie wyobrażam sobie innej opcji- ale to imho.
ogólnie dobry klimat
No więc cieszę się, że jednak komuś się podoba;)
A co do warunków, to niestety ale czasem trzeba zadowolić się tym, co natura nam dała;D
Pozdrawiam.
wolverine6000
24-03-2014, 16:42
chyba przyjdzie porzucić ukochaną fotografię bo nie ma po co już robić zdjęć skoro wszystko już było sfotografowane... a tak przy okazji, 'komercja' to oparcie czegoś na zasadach handlowych ;)
meshsmoth
26-03-2014, 15:22
Chodziło mi o to, ze ile ludzi jest na Morskim Oku (a są tłumy) tyle apaatów, a ile aparatów tyle fotek - każdy ładuje tego typu kadr (jak najszerzej). Widziałem bardziej pomysłowe kadry MOka ;)