Zobacz pełną wersję : Polska-Szkocja, Narodowy, pilna prosba!
Witam
potrzebuje pożyczyć obiektyw na mecz Polska Szkocja w Warszawie.
odbieram osobiscie i oddaje po meczu.
zalezy mi na obiektywie w granicach 400mm - 500 mm najlepiej f2.8 f4 nie wiecej.
bardzo prosze o pomoc.
info prosze pisac u mnie na fb www.facebook.com/konradpaprocki lub www.facebook.com/kpaprocki
oczywiscie za oplata...
nie moge pożyczyć z jakiejs firmy bo depozyty mnie zabijaja...
Z czystej ciekawości - na co się akredytowaleś?
staralem sie i dostalem
a Ty bedziesz na meczu ??
zapewne tak
milo bedzie poznac
phantomek
28-02-2014, 00:28
Z czystej ciekawości - na co się akredytowaleś?
Tez zauważyłeś szeroką listę turystyczną...?
[QUOTE=phantomek;3325549]Tez zauważyłeś szeroką listę turystyczną...?[/
Spoko turysta jestem nie fotografem
Poczekam aż turysta przyjedzie do nas na mecze eliminacyjne ;))
Spoko turysta jestem nie fotografem
Poczekam aż turysta przyjedzie do nas na mecze eliminacyjne ;))
Konrad daj na luz ... polscy reporterzy musza zawsze ponarzekac. najlepiej by dla nich bylo jakby na stadion wpuszczali tylko 20 kolegow i ani jednej osoby wiecej, a juz nie daj boze z zagramanicy. rob swoje i nie daj sie traktowac z lokcia :)
Konrad daj na luz ... polscy reporterzy musza zawsze ponarzekac. najlepiej by dla nich bylo jakby na stadion wpuszczali tylko 20 kolegow i ani jednej osoby wiecej, a juz nie daj boze z zagramanicy. rob swoje i nie daj sie traktowac z lokcia :)
Jest luz ;)) teraz czekam na obiektyw ;))
Z tym może być kłopot. To jednak w Polsce raczej rzadkie i drogie szkła. Może pomyśl o telekonwerterze 2x.
Oooo meczyk kopany jakiś :) A nasi grają? Bo u szwagierki w kiosku wzrosła sprzedaż żelu do włosów... :D
Do tego jeszcze konwerterek 1,4 czy cóś.
sokolnik
01-03-2014, 09:36
Za taką akredytację się placi? Na jakich warunkach jest przyznawana? Za oddanie 20 zdjęć?
Ja będę na meczu ale jako kibic :-)