Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Kołderka
Staroć wygrzebany z szuflady, 2010 rok chyba.
Poranek na Okręglicy.
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2014/02/mglaaaa-1.jpg
źródło (https://lh6.googleusercontent.com/-qYnXazqu0a4/Uw0RiKPn_pI/AAAAAAAACI0/gxMcAW7es3A/s900-no/mglaaaa.jpg)
Pozdrawiam Mirek
Chyba aż za mlecznie :) Górę bym ciachnął, bo wg mnie przekaz jest na dolnej 1/3 części kadru.
Travis6Strong
26-02-2014, 01:26
Świetne, normalnie jak namalowane, chociaż zgadzam się z kolegą co do przycięcia.
Domyślam się, że chciałeś zrównoważyć różowy dół niebieską górą. No i te drzewka w LG, byłoby ich szkoda. Ale cięcie tuż ponad tymi niżej poprawiłoby chyba proporcje i dało kwadrat.
Sebastianito
26-02-2014, 15:19
Podoba mi się zestawienie ciepłego koloru z chłodem w górnej cześci kadru... dla mnie OK...
ostrytux
26-02-2014, 23:12
Podoba mi się zestawienie ciepłego koloru z chłodem w górnej cześci kadru... dla mnie OK...
Za szanownym Kolegą, jedyne co trochę "zaburza" kompozycję to drzewa u góry ;)
Nikonozaur
27-02-2014, 00:56
Za szanownym Kolegą, jedyne co trochę "zaburza" kompozycję to drzewa u góry ;)
Zgoda z Sebem i Michałem. Ogólnie klimacik przeważa i fotę można spokojnie zaliczyć do tych lepszych. ;)
Popieram kol SerU. Góra niepotrzebna. Reszta ok.
Podoba się ,uwagi co do góry słuszne.Pozdrawiam
Domyślam się, że chciałeś zrównoważyć różowy dół niebieską górą. No i te drzewka w LG, byłoby ich szkoda. Ale cięcie tuż ponad tymi niżej poprawiłoby chyba proporcje i dało kwadrat.
dokładnie tak, poza tym to bardzo dobra praca
Ogólnie przyjemnie, moze kadrowanie inne jednak wciąż jest to dobre foto ;)
Bardzo klimatyczny kwadracik. Piękne pastelowe barwy.
Szerokie, białe passe-partout i na ścianę :).
maniak666
06-03-2014, 19:03
Fajna robota. Też chciałoby się upolowac cos w takich warunkach. Tylko na razie lenistwo zwycięża...;)
jarekf34
06-03-2014, 20:46
Bardzo fajne po całości... Przyjemne kolorki.
Dzięki za odpowiedzi i uwagi.
Pozdrawiam Mirek
elegancko, kołderka pierwsza klasa:)
meshsmoth
21-03-2014, 14:17
Ładnie - miło się ogląda. A i w takich warunkach się znaleźć to dar :D