Zobacz pełną wersję : Gra ktos w Quake LIVE?
jak w temacie.
ja nie jestem jakims mega dobrym graczem, ale czase lubie sobie pograc z godzinke i moze ktos z forum ma tak samo?
mozna by sie zgadac zeby troche pograc po sieci.
dajcie znac.
RobertMiernik
22-02-2014, 17:02
Kurcze, tak dawno się nie logowałem, że mi konto usunęli ;>
Nie przypuszczałem, prawdę mówiąc, że ktoś jeszcze w Quake gra, zresztą dość pusto było na serwerach dlatego coraz rzadziej wchodziłem...
no ja Ci powiem, ze mialem chwile (prawie 180 dni, ze ani razu nie zagralem. Bylo to z 1,5 roku temu i dostalem maila, ze jak nie bede aktywny to mi konto usuna. Jakos od tego czasu 'zaskoczylem' i gram chocby jedna mape raz na pare dni. Musze przyznac, ze jest to jedyna gra na PC w jaka gram.
nigdy nie mam problemu zeby znalezc jakies fajne mapy z graczami w sieci, ale fajniej by bylo pofragowac z kims z forum.
RobertMiernik
22-02-2014, 17:30
byłem 3 mecze właśnie (sobie konto od nowa musiałem założyć - niewdzięczne skurczybyki) i od razu mi się jeszcze jeden problem przypomniał, miałem pinga 93 przez pół pierwszego meczu - masakra.
W każdym razie super sobie stare dobre czasy przypomnieć - za kolorowe to wszystko ale poza tym dalej najfajniejsza gra jaka została wymyślona.
Łoją mnie równo (31 zabić 36 zgonów ;P) ale od czasu do czasu pewnie zaglądnę.
ja mam pingi 40-50 na serwerach uk, de, nl.
jak sie rozegrasz to daj znac :)
cos sklecimy
ohoooooo ostatnio w quake grałem miesiąc temu... dostałem srogie manto... a poprzednio ty chyba z 10lat nie grałem. Jak bedzie chwila to skocze spróbować swoich sił :-)