Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Potok
Okolice Szklarskiej Poręby
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (https://lh3.googleusercontent.com/-bzkGUX21HMQ/UwDCx-zihjI/AAAAAAAAC3Q/XrQ5TNKq1Ak/w1024-h683-no/ZEN_5912sz.jpg)
bardzo mi sie podoba , bardzo , nie ma sensu szukac dziury w całym - pozdrawiam :)
bardzo mi sie podoba , bardzo , nie ma sensu szukac dziury w całym - pozdrawiam :)
Dziękuję Januszu.
andre06210
16-02-2014, 16:32
Dobry klimat zdjęcia. Winieta robi robotę :)
Bardzo ładne tajemnicze miejsce. Obróbka to podkreśla - i dobrze...!
Jak dla mnie to może zawisnąć na ścianie. Klimatyczna fotografia :)
<| MICHAŁ |>
16-02-2014, 19:48
bardzo ładne - to jedno z najlepszych zdjęć, które się tu pojawiły w ostatnich miesiącach.
maniak666
16-02-2014, 19:52
Zanim jeszcze Janka wpis zobaczyłm, dokładnie te same mysli się pojawiły. Kapitalnie obrobione.
jarekf34
16-02-2014, 20:14
Bardzo fajna odsłona... nic tylko podziwiać :)
Nikonozaur
17-02-2014, 00:04
Bardzo ładne tajemnicze miejsce. Obróbka to podkreśla - i dobrze...!
Nic, tylko zacytować Kolegę, patrzenie na tę fotografię wywołuje pozytywne odczucia. ;)
miejsce pierwsza klasa, dla mnie winieta na nie:)
No proszę, a co to się stało, że nawet tym ortodoksyjnym zwolennikom absolutnej czystości kadru przestały przeszkadzać "włażące" weń gałęzie i drzewka, dziwnie ucięte? Nie jest to mój zarzut do foty, bo mnie takie rzeczy nigdy nie przeszkadzały. Jest klimacik i to jest najważniejsze.
Swietny, lesny z kijowa pogoda klimat! Tylko hobbitow i orkow brakuje ;)
Jakby przyciemnic troche PG to drzewko by ladniej wchodzilo w kadr, ale reszta bardzo mi sie podoba.
dominikpl72
18-02-2014, 17:49
Klimatyczne i ogólnie bardzo fajne. Jednak co do winiety - dlaczego występuje ona tylko po lewej stronie kadru ? Ze względu na to jestem na nie jeśli o nią chodzi... Winieta niesymetryczna i obciążająca jedną stronę kadru mi nie podchodzi.
Klimatyczne i ogólnie bardzo fajne. Jednak co do winiety - dlaczego występuje ona tylko po lewej stronie kadru ? Ze względu na to jestem na nie jeśli o nią chodzi... Winieta niesymetryczna i obciążająca jedną stronę kadru mi nie podchodzi.
A dlaczego winieta musi być symetryczna ?. Ja nie zaciemniam obrazu i tworzę winietę. Robię raczej odwrotnie, odkrywam (rozjaśniam) to co Mz. jest interesujące i ważne dla obrazu. I stosują tą technikę w większości swoich prac, ale z różną intensywnością.
Dobra robota, niech będzie jak jest ;)
Przyjmena fotka. Mógłbym ją widzieć na swoim pulpicie. Cisza, spokój...
Klimat jest, na czarnym tle winieta nie razie :)
Pozdrawiam Mirek
Super zdjęcie :)!
Klimat Panie pierwszoligowy w kadrze zagościł :).
Zdjęcie z jednej strony mroczne, z drugiej urokliwe - bardzo ciekawie to wyszło, intrygująco. Mi się fotka podoba i to bardzo.
Dziękuję za komentarze. Cieszę się że foka się podoba :)
kurczaczek
22-02-2014, 15:24
Niby zwykly potok, niby banalne zdjęcie, a jednak bardzo tajemnicze ;) rzeczywiście winieta robi robotę ;)
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
mskowronski
22-02-2014, 21:13
świetny, bardzo tajemniczy nastrój. Dzięki tym skałkom po lewej zdjęcie jest wyjątkowe. Super!
Bardzo ciekawy klimat... mnie się podoba :)
Za większością. super klimatyczna fota. Zdradź w którym miejscu w Szklarskiej bo czasami tam bywam :).
Za większością. super klimatyczna fota. Zdradź w którym miejscu w Szklarskiej bo czasami tam bywam :).
https://www.google.pl/maps/@50.835955,15.566884,3a,75y,217.44h,93.39t/data=!3m4!1e1!3m2!1sqUVUcuWeQ04kUcK_xXrmmQ!2e0?hl= pl
Jadąc do szklarskiej stajesz na tym parkingu po lewej, i na dole jest to miejsce. Ten parking jest jeszcze przed wejściem do wodospadu Szklarki
przemas-J
24-02-2014, 10:19
Przedmówcy powiedzieli wszystko
MI postało pogratulować