Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Krajobraz z szumiącym akcentem
Trzecie podejście do tego miejsca i znowu nie tak jak chciałem :/
Tym razem troszeczkę*inaczej, cały opis znajdziecie na blogu (http://rafalrozalski.blogspot.ie/2014/02/z-szumiacym-akcentem.html).
Zapraszam.
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2014/02/aaa1807a-2.jpg
źródło (http://img.webme.com/pic/r/rafalrozalski/aaa1807a.jpg)
Pozdrawiam
Rafal
Piękne - zarówno to zdjęcie, jak i seria na blogu :)
jarekf34
12-02-2014, 18:05
Już sobie wyobrażam co będzie jak trafisz na wymarzone warunki, skoro ta odsłona jest już fajowa.
Dobrze dobrany czas jak i te ślizgające się światełko po skałach, do tego fajny kadr no i mamy piękną fotkę :)
Czego chcieć więcej :)
Świetna miejscówka, bardzo fajny kadr i lekko HDR-owa obróbka. Bardzo dobre zdjęcie.
Uwag brak, tylko oglądać i delektować się pozostaje :).
Aż się boję co będzie jak trafisz na wymarzone warunki!!!;)
Teraz jest Super.
Nikonozaur
12-02-2014, 19:16
Ładnie zrobione, kolorki takie stonowane, spokojne. Miło pogapić się i posłuchać. ;)
Miejscówka trudna do kadrowania ,mz Poradziłeś sobie całkiem dobrze choć jakiś niedosyt pozostaje tak przynajmniej mi się wydaje, obróbka bez wariacji lubie takie kolorki, po przeczytaniu opisu na blogu wnioskuje że Masz całkiem dobrze opanowane co, gdzie, kiedy w górach Wicklow :-) w przeciwieństwie do mnie :-).
lukash996
13-02-2014, 09:31
Taki szum na zdjęciu ogląda się z największą przyjemnością ;)
geralttt
13-02-2014, 11:21
Bajera! Narzekasz, bo słoneczko nie zaświeciło? Chmury zasłoniły? Wg. mnie jest klawo. :)
Narzekasz, bo słoneczko nie zaświeciło? Chmury zasłoniły? Wg. mnie jest klawo.
Hehe, bo wiem na co poluje od półtora roku ;)
Następna próba będzie na jesień, po tym plenerze śniegiem zasypało i już się*nie da tam dojechać ;)
Bardzo milo tu u Ciebie, ale to niebo daje wrazenie jakby lecialo w prawo :mrgreen:
josephebeloki
13-02-2014, 14:10
Nooo coś pięknego... piękne kolory, piękny klimat i cudny wodospad.
krokus66
13-02-2014, 15:00
Bardzo mi się podoba to zdjęcie. Jest takie malarskie, ujęcie, spływająca woda, delikatne muskające światło daje w całości piękny obraz. Nie mogę doczekać się pójścia do domu aby te bajkę obejrzeć na dobrym monitorze.
Obejrzałem również inne Twoje zdjęcia - są bardzo porywające. Od razu dają niezły zastrzyk energii.
Moje szczere gratulacje!
Pozdrowienia z zielonej wyspy i rozkopanej Łodzi.
Ja już swoje zdanie na temat tej foty wyraziłem :) Rafał jeszcze raz gratuluję, miejsca, wyczucia i smaku jaki nadałeś tej pięknej fotografii :)
charmside
14-02-2014, 13:32
Coś pięknego. Gratuluje.
Trzeba przyznać, że bardzo efektowne zdjęcie.
Świetnie opanowana ekspozycja i interesująca kompozycja. Super git...!
Oj pięknie i spokojnie na tym zdjęciu. Gratuluję.
jak wszyscy wyzej , jest bdb :)
Świetnie jest z delikatnym światłem i kolorem. Pozdrawiam
Mi to przypomniał Guliwera. Nie mam bladego pojęcia jakie są proporcje tego ...wodospadu/strumyka:)