Zobacz pełną wersję : [ Przyroda ] Turdus Mortuus
http://wpkx.pl/_DSC6334EC%20Turdus%20Mortuus.jpg
źródło (http://wpkx.pl/_DSC6334EC%20Turdus%20Mortuus.jpg)
To raczej w martwej naturze powinno byc... zaraz Cie ktos ochrzani za rozmiar ;)
Kot przyniosl? Bo raczej sam nie zlapales...
Foto przyrodnicza ptaków analogiem - da się? Da.
Pewnie. I Analog Efexem też. :D
Znalazłem. ;)
Aaa... to co innego ;)
Dbają te kotki o Ciebie. Wydawało mi się tylko ze żaden z nich to Analog Efex ;-)
Nie no zdechlak pierwsza klasa, w połączeniu z tytułem, to już wogóle ;).
...choć nie wiem, czy "martwa natura" nie była y lepszym miejscem :D
Znalazłem. ;)
Wymiękam :D
Wojtek... później jest zdziwienie, że temat zginie...
A ja nie rozumiem jednej rzeczy.
Kiedyś Kolega Adam wrzucił na forum przejechanego lisa- posypała się fala krytyki za takie zdjęcie, nawet i ja wtrąciłem swoje 2 grosze , a "Bogowie" zamknęli forum mimo iż Adam długo tłumaczył czym się sugerował, zaś tutaj w zdjęciu nikt nic złego nie widzi, może ktoś napisze dla czego? czym można się zachwycać?
Gdyby Adam zrobił to zdjęcie Analogiem, to byłoby inaczej?
Pozdrawiam
Wojtek... później jest zdziwienie, że temat zginie...
No bo jak to? Bohatera prądem? :mrgreen:
Tomku, zapewniam Cię, że moje rzekome zdziwienie ma tyle wspólnego z rzeczywistością co "zdziwienie" pana "reportera" piszącego kolejne retoryczne zapytania do Admina. ;)
I obiecuję poprawę, albowiem wymyśliłem sposób na zadośćuczynienie regulaminowi i zaprezentuję go przy najbliższej wrzutce. Ufam, że będziecie zachwyceni. :D
Proszę państwa, oto miś.
Miś jest bardzo grzeczny dziś,
Chętnie państwu łapę poda!
Nie chce podać? A to szkoda...
PS Powyższe zdjęcie nie jest zrobione analogiem.
Nie widzę sensu umieszczania takich zdjęć, trąci to dobrym smakiem. Zrozumiałbym "nowego" który dopiero poznaje zasady forum, ale wpkx ja nie widzę zasadności dla takich prac. Może zacznijmy fotografować wypchane lisy, sokoły i dokumentować przejechane zwierzaki...
Pomyśl nad tym co napisaliśmy z Bajcym...
PS Powyższe zdjęcie nie jest zrobione analogiem.
Toś mi zabił ćwieka :(
Moshica, bajcy: nie muszę myśleć. Wasz punkt widzenia jest mi, wbrew wszelkim pozorom, bardzo bliski, choć akurat inne aspekty przeważyły. Może właśnie to, że tak bliski?
Tłumaczył ani tym bardziej usprawiedliwiał się tu nie będę, ale zdjęć martwych braci mniejszych więcej razy nie wrzucę.
Patryk: czemu?