PDA

Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Na fali

bajcy
04-02-2014, 18:35
***Zapraszam***

https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://imageshack.com/a/img401/1894/am1v.jpg)

Z góry dziękuję za wszystkie uwagi i sugestie

Pozdrawiam
Bajcy

creep
04-02-2014, 22:49
Jesteś pewien tego błękitu nieba? Wyszedł bardzo soczyście, aż nienaturalnie.
Kadr jest poprawny, chociaż trochę nie wiem na czym zatrzymać wzrok. Jak na głównych bohaterów, to surferzy wyszli bardzo niepozornie.
Bardzo podoba mi się ciepłe światło na zieleni.
Skierowałbym dłuższą lufę na te białe wioski na zboczach z lewej strony...

zbyszekD7000
04-02-2014, 23:22
No i wieżowiec się zaraz przewróci ;-)

bajcy
05-02-2014, 09:54
co do nieba może faktycznie ciut za mocno, ale w rzeczywistości wiele nie odbiegało. Bliżej zrobić nie mogłem, gdyż miałem założoną sigmę 10-20:)
a co do hotelu to może i faktycznie lekko ucieka, ale nie jest źle moim zdaniem:D
Pozdrawiam

WujeKrzysiek
05-02-2014, 10:25
Moim zdaniem jest mega, kolory bardzo mi się podobają , Gdzie to jest tak pozatym ?;)

bajcy
05-02-2014, 10:44
Moim zdaniem jest mega, kolory bardzo mi się podobają , Gdzie to jest tak pozatym ?;)

To jest na Teneryfie, dokładniej zatoczka w Puerto de la cruz

Jacek Q
05-02-2014, 10:55
Ja bym ciachnął jeszcze ze 4 cm dołu i to tyle krytyki :)

Poza konkursem.
Ile pięknych miejsc na świecie zostało oszpeconych, pozbawionych piękna, uroku, klimatu poprzez wszechogarniającą komercję turystyczną. Na zaprezentowanym tu zdjęciu widać to bardzo dobitnie. Na przepięknym wybrzeżu zbudowano bloki rodem z radzieckiego osiedla mieszkaniowego. Nawet trudno nazwać to architekturą.

bajcy
05-02-2014, 11:04
Ja bym ciachnął jeszcze ze 4 cm dołu i to tyle krytyki :)

Poza konkursem.
Ile pięknych miejsc na świecie zostało oszpeconych, pozbawionych piękna, uroku, klimatu poprzez wszechogarniającą komercję turystyczną. Na zaprezentowanym tu zdjęciu widać to bardzo dobitnie. Na przepięknym wybrzeżu zbudowano bloki rodem z radzieckiego osiedla mieszkaniowego. Nawet trudno nazwać to architekturą.

Powiem Ci, że będąc na teneryfie można spotkać wiele miejsc, które nie są ruszone przez rękę człowieka;)