Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Stardust
Busko, listopad 1978:
http://wpkx.pl/OLD_0338_35EC%20Stardust.jpg
Świetne, kojarzy mi się (nie wiem czemu, może przez połączenie z tytułem), z książkami SF z lat 50-60.
Patryk, Ciebie się tu nie spodziewałem... Tym bardziej dziękuję.
no fajne.
niby nic ciekawego w kadrze, ale odbiór bardzo przyjemny
Patryk, Ciebie się tu nie spodziewałem... Tym bardziej dziękuję.
A czemu? Oglądam praktycznie wszystkie Twoje zdjęcia, które pokazujesz, bardzo lubię te Twoje klimaty.
grimoald
02-02-2014, 14:06
Kolego, za duże zdjęcie! Tak być nie może, że "lepsi" robią co chcą na naszym forum! Proszę o stanowczą interwencję!
Oto efekty interwencji...
Kto Ci buty ukradł? ...
;-)
grimoald
02-02-2014, 14:18
Kto Ci buty ukradł? ...
;-)
Kot, kurde...
Kolego, za duże zdjęcie! Tak być nie może, że "lepsi" robią co chcą na naszym forum! Proszę o stanowczą interwencję!
Cierpliwości.
Lepsi będą gorszymi, a ostatni pierwszymi...
Krowy będo się źrebili, kobyły cielili, owieczki prosili, chłop z chłopem spać będzie, baba z babą, wilki latać będą, bociany pływać, słońce wzejdzie na zachodzie, a zajdzie na wschodzie! Oszukaństwo, złodziejstwo, kur/estwo, Sodomia, Gomoria...
grimoald
02-02-2014, 14:29
Cierpliwości.
Lepsi będą gorszymi, a ostatni pierwszymi...
Krowy będo się źrebili, kobyły cielili, owieczki prosili, chłop z chłopem spać będzie, baba z babą, wilki latać będą, bociany pływać, słońce wzejdzie na zachodzie, a zajdzie na wschodzie! Oszukaństwo, złodziejstwo, kur/estwo, Sodomia, Gomoria...
Za dużo czytacie i potem anarchia zalęga się wam w głowie!
z książkami Stasiuka się to mi kojarzy
nic to, że Busko to nie Beskid Niski
Kolejne z Twoich zdjęć, które zapadnie mi w pamięć.
No i znów mnie, Tomku, zaskoczyłeś.
Dziękuję wszystkim, szczególnie za skojarzenia, a ogólnie za pozytywny odbiór.
Wrzucając zdjęcie - po swojemu nieco pod prąd - spodziewałem się albo ostracyzmu albo krytyki wszelakiej: za kadrowanie, obróbkę, ziarno, śmieci, rysy...
Nie oczekiwałem, że docenicie cokolwiek, co można nazwać drugim dnem. A jednak.
Miło, że wbrew pozorom są tu ludzie potrafiący spojrzeć poza płaszczyznę ekranu.