Zobacz pełną wersję : Pierwszy człowiek na słońcu! ;)
może, ktoś przegapił tego newsa:
http://www.tweaktown.com/news/35032/north-korea-confirms-it-has-landed-a-man-on-the-sun/index.html#VFwhxAHjjw8m0dLD.99
Boryszuk
24-01-2014, 15:45
Hung traveled in the cover of darkness, as it would protect him from the harsh, and extreme temperatures of the Sun.
Sprytne, od tyłu podlecieli. Tam gdzie jest cień.
krzychun
24-01-2014, 17:02
Jak zobacze zdjęcie z fotoradaru to uwierzę.
Sprytne, od tyłu podlecieli. Tam gdzie jest cień.
Oplułem monitor :D
velaskez
24-01-2014, 19:16
Uwielbiam ten kraj :mrgreen:
Chłop wróci opalony że ho ho!!
Jak nie przymierzając prezydent jeden...
Chłop wróci opalony że ho ho!!
Jak nie przymierzając prezydent jeden...
Ty rasisto! :D
:D, teraz będą oferować wycieczki dla zwykłych ludzi :P
A co w tym dziwnego? Polecieli w nocy, gdy słonce nie swieci.
Valdek_Tychy
25-01-2014, 14:19
Mogę się założyć,że za jakiś czas pokażą jakiegoś gostka który wrócił z tej podróży i kto im udowodni,że tam nie był ;)
http://deser.pl/deser/1,111858,15331703,Korea_Polnocna_twierdzi__ze_wysl ala_czlowieka_na_Slonce_.html#BoxSlotII3img#BoxWia dTxt
Najlepsze w tym wszystkim jest to, że gro ludzi łyknęło ten kit :lol:
Władca Pixeli
25-01-2014, 18:31
Uwielbiam ten kraj :mrgreen:
Ja znam inny kraj w Europie środkowej który od wielu lat codziennie wierzy w jeszcze większe absurdy ;-):mrgreen:
"Naczelną zasadą polityki finansowej mojego rządu będzie stopniowe obniżanie podatków i innych danin publicznych. Dotyczy to i musi dotyczyć wszystkich. I tych mniej zamożnych i tych bogatszych. Wszyscy mają prawo do tego, aby państwo przyjęło wreszcie kierunek na obniżanie podatków i danin publicznych. Będziemy prowadzili tę politykę rozważnie, to musi być rozważny marsz. Ale chcę, aby to był marsz zawsze w jednym kierunku, zawsze w kierunku niższych podatków i zawsze w kierunku rezygnacji z nadmiernych, często zbędnych danin publicznych, jakie obywatel płaci na rzecz administracji."
"Przysięgam Polakom, że ten kto zaproponuje w moim rządzie podwyżkę podatków, zostanie osobiście przeze mnie wyrzucony"
MorgothV8
25-01-2014, 20:58
JK obiecał ostatnio bilion złotych.