Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Los Gigantes...
... widziane z Punto del Teno
*Zapraszam***
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://imageshack.com/a/img69/1631/rbup.jpg)
Może to Wam przypadnie do gustu.
Będę wdzięczny za wszelkie uwagi, gdyż zdjęcia robiłem nową sigmą i tak naprawdę dopiero poznaję to szkło.
Pozdrawiam
Bajcy
pszemson
21-01-2014, 22:08
Jak dla mnie bajka.
Super, bylem tam kilka razy i nigdy nie trafilem takich warunkow, bardzo mi sie podoba, piekne, kolory ocenie na domowym monitorze.
josephebeloki
21-01-2014, 22:28
Jakbym tam był..., lekkie, miękkie światło.
Brawo.
Jak dla mnie bajka.
Super, bylem tam kilka razy i nigdy nie trafilem takich warunkow, bardzo mi sie podoba, piekne, kolory ocenie na domowym monitorze.
Jakbym tam był..., lekkie, miękkie światło.
Brawo.
Cieszę się, że przypadło Wam do gustu i postaram się jeszcze coś dodać od siebie, mam jednak pytanie. Czy wg. Was, z tym szkłem jest wszystko Ok?
Pozdrawiam
Wygląda ciekawie, kolor ładny, jedynie bym tu i tam więcej kontrastu widział. Co do Sigmy to nie widzę, czegoś niepokojącego.
Bardzo naturalnie oddana chwila. Świetne miękkie światło i nienachalna obróbka. Bardzo udane zdjęcie ...
Faktycznie - ciekawa odsłona, fajne warunki trafiłeś, a samo miejsce robi wrażenie :).
ostrytux
21-01-2014, 23:31
Ekstra światło, przemyślany kadr - gra muzyka!
jarekf34
22-01-2014, 09:31
Ekstra światło, przemyślany kadr - gra muzyka!
No ba... gra i buczy :) Fajowa odsłona.
za innymi , ładnie ułozone w kadrze , dobre swiatło i kolor = dobra fota
Warunki miałeś tu diametralnie inne, ja miałem tu lampę jak cholera i ostre słońce.
Podoba mi się !
Warunki miałeś tu diametralnie inne, ja miałem tu lampę jak cholera i ostre słońce.
Podoba mi się !
A bo ja to wcześniej przemyślałem i pojechałem tam ciut później, tak żeby słonko zachodziło, a że niebo było łaskawe...;)
miło, że się Wam podoba;)
Pozdrawiam.
A widzisz to nie zawsze tak jest, mieszkalem od gigantow jakies 30km, wiec podjechac tam to byl moment, bylem kilak razy i zawsze niebieskie niebo, lipa totalna, warunki trafiles ekstra i tyle! ;)
Co do koloru, kontrastu to jest super, przepal na niebie bym zlikwidowal, wstemluj tam cos najlepiej ;)
Hmmm, pstryk i tyle, udało Ci sie, łot co ;)
...a tak na poważnie, ...toś Pan pozamiatał, Super fota.
To że pogoda się dołożyła, ...fakt, fajnie "poukładałeś" kadr, obróbka nienachalna, echhh, super.
P.S. Widzę, że Sigma się sprawdza ;)
Bardzo dobra fota. Z tym przepałem to chyba jednak przesada, jest akceptowalny.
Co do przepału, to nigdzie nie pokazywało by takowy był;)
Dzięki wszystkim za odwiedziny i za ciepłe słowa;)
Pozdrawiam.
Bartekkw
23-01-2014, 21:28
za innymi , ładnie ułozone w kadrze , dobre swiatło i kolor = dobra fota
I tu się podpiszę - zdecydowanie najlepiej z ostatnio prezentowanych