Zobacz pełną wersję : Serwis w krakowie - KADEJA
Witam,
Mam 2x d700 do czyszczenia + wymiana palnika w sb900. Do tego T16-28 do kalibracji - słać wszystko do Kadeji czy poczyścić puchy i dopiero na kalibracje? Opinie o nich w necie zmieniają sie zależnie od daty ich umieszczenia. Ktoś coś na bieżąco jest w stanie o nich napisać?
Z góry dzieki.
Z Tokiną chyba nie masz wyboru, zwłaszcza jeśli jest na gwarancji. A o D700 po prostu spytaj ile weźmie.
Ceny znam. Chodzi mi bardziej o jakość usług.
Wysłane z mojego HTC One X przy użyciu Tapatalka
Zmienili miejsce pracy. Teraz są w innym miejscu - moim zdaniem na plus. Więcej miejsca do pracy dla siebie mają i dla klientów też. Miejsce do zaparkowania podobnie jak w starej lokalizacji tyle ze bez strefy opłat za parkowanie.
Ja wczoraj odebrałem po czyszczeniu i wymianie gum D700 i jestem zadowolony. Terminowo i skutecznie wykonana usługa.
Kalibracji Tamrona raczej nie zrobią.
A tak z ciekawości ile za czyszczenie i wymianę gum w D700 bo ja bym jeszcze do tego dołożył wymianę stopki.
_Maestro
18-01-2014, 14:47
...Kalibracji Tamrona raczej nie zrobią.
Dla wyprowadzenia z błędu dodam tylko że T16-28 to Tokina a nie Tamron.
Dla wyprowadzenia z błędu dodam tylko że T16-28 to Tokina a nie Tamron.
Racja mója pomyłka.
Za czyszcenie matrycy 120zł, a za całośc 430zł. http://fotoserwis.krakow.pl/
Czyli mogę słać spokojnie... Jak ja nie lubię oddawać sprzętu w obce łapki ;-)
Jakby ktoś był zainteresowany to sprzęcik po wizycie u Pana Kadeji. Wszystko wyczyszczone, lampka błyska po wymianie palnika. Dodatkowo pojechała Tośka 16-28 na kalibracje i oględziny paprocha/refleksu świetlnego który wypatrzyłem za jedną z przednich soczewek. Szkło wróciło skalibrowane i z wymienionym przednim blokiem optycznym. Zero pytań, konkretnie przez telefon, cena zgodnie z www. Ja jestem zadowolony.
Wysłane z mojego HTC One X przy użyciu Tapatalka
adam danisz
24-02-2014, 16:54
Dobra cena :)
Akurat tego szukałem po necie i znalazłem tutaj :P jeszcze czekam na jedną ofertę dla porównania, ale ta jest O.K
MarekSha
31-01-2016, 20:52
Odświeżam lekko wątek. Czy ktoś się orientuje, czy serwis na Zakopiańskiej 117D prowadzony przez Błażeja Kadeję ma coś wspólnego z tym na Zapolskiej (dawnej Czapskich). Mam tam bliżej od siebie :) Ma ktoś doświadczenie z nimi?
Pewnie kontynuacja rodzinnego biznesu przez młodego.
Na dole strony firmowej jest jak "byk"
SERWISUJĘ SPRZĘT FOTOGRAFICZNY NA KRAKOWSKIM RYNKU OD 1997 ROKU, WCZEŚNIEJ W RODZINNYM WARSZTACIE PRZY UL. CZAPSKICH 1 W KRAKOWIE.
Czy ktoś z Kolegów naprawiał sprzęt w NAPRAWA FOTO-VIDEO ul. Worcella 6/4, 31-154 Kraków. Jakie są opinie o tym serwisie