Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Zimowa aura w Górach Wicklow
Ostatni plener z zeszłego roku.
Zima wprasza się*stopniowo co jakiś czas na wyspę, jednak trzeba czekać na więcej białego puchu.
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2014/01/aaa1615-1.jpg
źródło (http://img.webme.com/pic/r/rafalrozalski/aaa1615.jpg)
Pozdrawiam
Rafal
szymon708
13-01-2014, 16:07
Jak nie lubię BW w krajobrazie tak tutaj jest fantastycznie. Szczególnie podoba mi się dynamika tego zdjęcia.
Jak nie lubię BW w krajobrazie tak tutaj jest fantastycznie.
I to cieszy ;)
Pozdrawiam
jarekf34
13-01-2014, 16:16
Dobrze, że przyprószyło chociaż trochę bo dodaje to trochę smaczku tej fotce... Jak dla mnie elegancki pionik wykroiłeś, B&W bardzo mi się podoba :)
maniak666
13-01-2014, 16:40
Zarówno kadr jak i konwersja podobają się bardzo
Jesli miałbym się do czegos przyczepić, to na pewno do rozmiaru.
Skąpo niezwykle:-P
jarekf34
13-01-2014, 16:46
Jesli miałbym się do czegos przyczepić, to na pewno do rozmiaru.
Skąpo niezwykle:-P
Tak tak... zapomniałem o tym napisać :):)
Świetna praca, dobre przejścia tonalne i ich mnogość, perfekcyjnie jednym słowem.
Bardzo dobre i świetne BW.Pozdrawiam
przemek29
14-01-2014, 13:07
ładnie pokazane, podoba się. Tylko ta ramka żartuje lubię ramki. Pozdrawiam
Bardzo mi się podoba to zdjęcie :) (tylko z ramki bym zrezygnował) wspomnienia ze szwędania się po Wicklow wracają jak żywe :)
Sporo ludzi lubi BW, ale kolor to kolor z chęcią bym to zobaczył w naturalnych barwach.
Dziękuje Panowie za odwiedziny i komentarze ;)
Sporo ludzi lubi BW, ale kolor to kolor z chęcią bym to zobaczył w naturalnych barwach.
Patrząc w moje portfolio zorientujesz się że większość zdjęć (90%)mam w kolorze i uwielbiam kolor, więc musisz mi uwierzyć na słowo że kolor tu był nie potrzebny ;)
Pozdrawiam
Rallynitros
15-01-2014, 15:22
Dobreee! no może ciut kontrastu bym dodał ale to ja, szanuje wizje autora i łykam tak jak jest :) Podoba się!
dobrze skadrowane, bardzo dobre b&w i mamy porządną fotę, obrazek malutki dlatego powoduje lekki niedosyt :)