PDA

Zobacz pełną wersję : instrukcja do SB-600 ?!

kulski
17-04-2007, 19:32
witam

Zna ktos moze link gdzie znajdę instrukcję do SB-600 ?
Jest mi na gwałt potrzebna ;/

Z góry dzieki :)

ku6i
17-04-2007, 20:12
ech, 1. link w google: http://www.nikonians.org/cgi-bin/dcforum/dcboard.cgi?az=read_count&om=1254&forum=DCForumID7&viewmode=all

kulski
17-04-2007, 20:53
sorry zapomniałem dodać ze po polsku bo angielską dostałem... polskiej nie mieli w sklepie... dzownic mają ze sklepu gdy bede takową posiadać.............. ;/

szymony
18-04-2007, 07:58
Polską dostaniesz w NP za "x" złotych polskich. Na forum jej nie dostaniesz, bo NP zastrzegł prawa autorskie do tego wielkopomnego dzieła.

Rafał_Sz
18-04-2007, 08:13
Polską dostaniesz w NP za "x" złotych polskich. Na forum jej nie dostaniesz, bo NP zastrzegł prawa autorskie do tego wielkopomnego dzieła.

Tak, rozumiem, że chronione są instrukcje do oprogramowania co by blokowac piractwo, ale do sprzętu??
Ogrom firm udostępnia za free PDF-y do swojego sprzętu i nie ma problemu.
Ach ten Nikoś...

Sebastiann
18-04-2007, 08:58
Tak, rozumiem, że chronione są instrukcje do oprogramowania co by blokowac piractwo, ale do sprzętu??
Ogrom firm udostępnia za free PDF-y do swojego sprzętu i nie ma problemu.
Ach ten Nikoś...

Nikoś tez udostepnia pdf'y ale EN, za PL trzeba zaplacic i mozna plakac ze NP taaaaaki zly i ze beee ale tak jest i trzeba sie z tym pogodzic

Pozdrawiam:)

Rafał_Sz
18-04-2007, 10:16
Nikoś tez udostepnia pdf'y ale EN, za PL trzeba zaplacic i mozna plakac ze NP taaaaaki zly i ze beee ale tak jest i trzeba sie z tym pogodzic

Pozdrawiam:)

Dzisiaj będe do nich dzwonił w swojej sprawie, to ich za to też opierdzielę. Od kiedy za polski język trza płacić?:twisted:
A na marginesie to wychodzi na to, że jak mam polskie menu w D80 za DARMO to się powinienem cieszyć :)