Zobacz pełną wersję : Warsztaty Akademii Nikona
Witam serdecznie,
od razu na wstępie - przepraszam jeśli taki topic już jest, ale wyszukiwarka nie działa. Przejrzałam forum, ale nie znalazłam.
Czy ktoś z Was uczestniczył kiedyś w warsztatach Akademii Nikona? http://www.akademianikona.pl/warsztaty/
Możecie powiedzieć kilka słów o tym jak to wyglądało - czy było dobrze zorganizowane?
Ja jestem zainteresowana kursem z fotografii lotniczej, 11-12.03.2014. Na 99% wybiorę się na niego. Może ktoś też ma zamiar? ;)
Pozdrawiam, i czekam na opinie jak te warsztaty wyglądały :)
Zajęcia poprowadzi Hesja czyli Sławek Krajniewski (kiedyś jeden z adminów naszego forum), niesamowicie pozytywnie nakrecony człowiek. I w temacie zdjęc lotniczych wie wszystko. Zobacz sobie jego zdjęcia, filmy. Szefuje stowarzyszeniu SPFL, wejdź na ich forum http://www.spfl.pl/forum/index.php tam możesz się z nim skontaktować i zapytać o co chcesz.
O warsztatach nie mogę nic powiedzieć, bo nic nie wiem :) ale jak prowadzący jest OK to jest to więcej niż połowa sukcesu ;)
Michal_C
31-12-2013, 13:54
Hej, to jest strona Sławka http://www.hesja.pl/. Popatrz na zdjęcia. Przeczytaj. Zapis się i będziesz miał super Warsztaty
Olsono - i ja tam będę! :D Podobno jest fajnie :P
a tak serio to jak zawsze szykuje się sporo atrakcji i kilka ton wiedzy
troszkę karty rozdaje pogoda ale mam z nią niezłe układy więc jak do tej pory każde warsztaty były sukcesem :)
Jakby co to koledzy już Ci napisali gdzie mnie poszukiwać
Dzięki chłopy za dobre słowo :)
dzięki Panowie, dzięki hesja. :)
na warsztaty wybieramy się z koleżanką, ona co prawda z Canonem, ale mam nadzieję, że to nie będzie problemem.
pozdrawiam, i mam nadzieję - do zobaczenia!
Nie jest żadnym problemem marka aparatu. To warsztaty dla fotografów a ci wiedzą że marka sprzętu najmniej wpływa na klasę fotki :) do zobaczenia i bądźcie w oba dni bo nigdy nie wiadomo kiedy będziemy focic w bazie ;)
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Byłem na warsztatach AN. Z Canonem nikogo nie wyrzucili :-) ale jak ktoś ma "jedyny słuszny aparat" to sobie można coś podpiąć "fajnego". Mają całą gamę obiektywów.
Skoro to się robi pod patronem Nikona to wiadomo jakie szkła da do zabawy organizator.
Ale autorka tematu ma w podpisie sprzęt Nikona.
Tak naprawdę to jest cała gama obiektywów ale i... aparatów Nikona :)
Więc jak koleżanka będzie chciała się "podpiąć", to będzie też miała do czego :)
I zapisałem sie razem z moją Panią :D
Dzięki Sławku za wszystkie wyjaśnienia i szczegóły.
uff, dzisiaj się zwolniły dwa miejsca, i wskoczyłyśmy z koleżanką. :)
do zobaczenia na miejscu!
Nie zwolniły się ;) uzgodnilismy ze jeszcze dwie osoby przyjmiemy :) cieszę się że jest dużo chętnych :)) do zobaczenia
a, to wyjaśnia sprawę ;)
pozdrawiam!
To może jeszcze jedna by się zmieściła ? ostatnio mi nie wyszło przez prace a teraz przegapiłem zapisy :-(
Wpisałem się na listę rezerwową :-)
Dzisiaj rano powiedziałem sobie: "Coś pan dzisiaj szczęścia nie masz ..." :sad:
Przyjdzie ten dzień! Już ja się o to postaram... heh wszystko było dopięte na ostatni guzik. Zagrywek Putina tylko nie przewidzialem pół roku temu ://
No to może na Suczki się wybrac? Tam jescze AN nie bylo;)
Mam nadzieje, że nowy termin będzie w miarę szybko, szkoda, że tak wyszlo dzisiaj bo pogoda bardzo fajna;(
Suczki jak to suczki - są mniej przewidywalne
eFy latają prawie zawsze no i naród jest najbardziej łasy na eFy :)
Przyjdzie ten dzień! Już ja się o to postaram... heh wszystko było dopięte na ostatni guzik. Zagrywek Putina tylko nie przewidzialem pół roku temu ://
Wiem, dzięki Sławek. Na nowy termin, mówiono coś o 24-25 marca już się niestety nie załapię, bo muszę wracać, ale może będą nowe warsztaty na jesieni, to już ustawiłem się w kolejce :smile:
Czyli widzimy się 25-26 ;-) mam nadzieję, że tym razem wszystko wypali.
Sent from my iPhone using Tapatalk
no ja też.... choć tam dalej szaleństwo trwa
wczoraj TVN TVP i inni święci nagrywali programy spod płotu :))