Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Tunel rowerowy.
PiciuD300
25-12-2013, 15:44
Zapraszam.
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2013/12/eKeDziNHeZLW26BBOGtBG7sqxBRZNhSfsQHpUR6j-2.jpg
źródło (https://lh3.googleusercontent.com/eKeDziNHeZ-LW26BBOGtBG7sqxBRZNhSfsQHp-UR6jk=w662-h995-no)
Komentarze miłe i niemiłe, mile widziane i czytane.
Po fatalnym "cmoknięciu w pompe" zastanawiałem się czym nas "zachwycisz".
Fotka mi się podoba z tym, że ja bym wystemplował tego rowerzystę.
PiciuD300
25-12-2013, 19:06
Po fatalnym "cmoknięciu w pompe" zastanawiałem się czym nas "zachwycisz".
Fotka mi się podoba z tym, że ja bym wystemplował tego rowerzystę.
Pompą nie zamierzałem nikogo prowokować, ani obrażać. Miała to być taka metafora pstryknięcia w pompę, ale widocznie nie wyszła.
Mam też bez rowerzysty, ale jest mniej "ludzkie".
Obróbka strrraszna, pewnie miała skupiać wzrok na rowerzyście, ale jego zupełnie nie widać. Jest kupa pikseli przybierająca nie do końca wiadomy kształt, a z drugiej strony pozostała część zdjęcia to rozmyte plamy. Lepiej by było poczekać, aż podjedzie bliżej. Ewentualnie ratuj się kadrowaniem w programie.
RobertMiernik
25-12-2013, 21:56
Ale pitolicie panocki,
świetne zdjęcie.
Pompka była trochę za bardzo pojechana ale w zasadzie sporo tu było zachwytów bokehowych, więc poza tytułem nie rozumiem rozżalenia kolegów współforumowiczów.
Tu natomiast - super, świetna odległa rowerzystka, fajne czerwoności, nieostrości odjechane ale wyglądają prawie jak ts z wielkiego formatu.
Podpiszę się pod Robertem.
Minimalistycznie, a tyle się dzieje. Znakomite zdjęcie. Baardzo.
Sugestia wyrzucenia rowerzysty z kadru zasługuje na dobrego kopa fotograficznego dla Sivir'a.
może gdyby nie ten blur...
D_Z_I_A_D_E_K
26-12-2013, 23:19
sztucznej "go" stanowczo nie!
zdjecie bardzo dobre, tak jak jest!:)
Sugestia wyrzucenia rowerzysty z kadru zasługuje na dobrego kopa fotograficznego dla Sivir'a.
Ależ to nie ja sugerowałam ;) To IcyMan.