Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] The Entrance
http://wpkx.pl/L1016582%20The%20Entrance.jpg
No tak...
Ja nie jestem agresywny, plastikowatość-hadeerowatość-kalendarzowatość zero, memłanie w niskiej strefie stanów dolnych.
samokrytyka jest dobra, ale bez przesady....:shock:
<| MICHAŁ |>
23-12-2013, 20:17
akurat moim zdaniem calkiem ladne
minimalny przepal na "tym czyms"
ale prostota jest fajna
A jak się wejdzie tędy, to wyjdzie się w tle po prawej? ;)
Bardzo nastrojowe zdjęcie, kojarzy mi się z chatką pustelnika, bo "ceglane igloo" brzmi cokolwiek absurdalnie (choć i takie Google wyświetla) :D
Dla mnie fotka bardzo udana. Do pełni pustelniczej atmosfery chatka musiałaby być lepianką i okolica musiałaby być bez innych zabudowań z prawej ;)
A i nie narzekaj tak na swoją dolę, bądź niedolę. Nie jesteś hadeerowcem, ale za to analogowym winietowcem (spolszczając - Winietu? ;)) , o! Może niektórzy nie lubią?
P.S. Zdjęcie jak najbardziej do kalendarza, ale prędzej bym to w olej na płótnie zamienił i wsadził w ramę. Jest zbyt plastyczne i "mdłe", znaczy się takie jak pędzlem malowane. A ja lubię malarstwo sztalugowe.
Doloż moja, doloż... Mike, sam jesteś przepał. :razz::D
Dziękuję panom. ;)
pszemson
23-12-2013, 23:49
Ciekawa kolorystyka i przyjemne rozmemłanie tych krzewów, traw czy innych wihajstrów.
Przestrzegam tylko że zaraz przybiegnie TOP67 i wstawi uśmiech za zdjęcie za nieregulaminowe wymiary. ;)
z wymiarami to racja i winieta większa jak igloo.
Winiety nie dorabiałem ani nie powiększałem - sama taka wychodzi, sprzętowo. ;)
Nikonozaur
24-12-2013, 01:19
No tak...
Ja nie jestem agresywny, plastikowatość-hadeerowatość-kalendarzowatość zero, memłanie w niskiej strefie stanów dolnych.
Spokojnie Wojtku, wiesz dokładnie, że Twoje foty są "trudne", inne, nie dla każdego. Zresztą tych kalendarzowych, memłanych i innych tego typu Ty z kolei raczej nie cenisz. Jednemu blondynki, drugiemu brunetki. ;)
A ta fotografia w/g mnie mniej udana, taka bez treści chociaż model wydaje się być interesujący (to piec?).
Pozdrawiam świątecznie. :)
minimalny przepal na "tym czyms"
Ałaaaaa... Po co tak rozdzierać to zdjęcie na części pierwsze? :(
Ktoś mnie wołał? :)
Zaraz przyjdzie shaolin i napisze, że ta wieża się wali na lewo.
<| MICHAŁ |>
24-12-2013, 09:54
Mike, sam jesteś przepał. :razz::D
przypał, a nie przepał
Ałaaaaa... Po co tak rozdzierać to zdjęcie na części pierwsze? :(
po co się odzywać jak się nie ma nic do powiedzenia?
po co się odzywać jak się nie ma nic do powiedzenia?
No właśnie, po co?
<| MICHAŁ |>
24-12-2013, 14:10
Nie zauważyłem abyś napisał cokolwiek konstruktywnego na temat zdjęcia, ale nie omieszkałeś skomentować mojej wypowiedzi. wyjątkowo to wszystko konwergentne wziąwszy pod uwagę Twój późniejszy komentarz :lol:
dla mnie eot.
Panowie dajcie spokój. Jedno zdjęcie - a kłótnia gotowa. Wieża może i w lewo ale za to piec i drzewa prosto. Zdjęcia kolegi nie są "trudne" wolę takie surowe, prosto z pieca pomimo drobnych niedociągnięć niż te wypacykowane różnymi programami i prześwietlone innymi. A że tu pionu czy poziomu........Wszystkim Wesołych Świąt życzę
Adam Majchrzak
28-12-2013, 21:13
Bardzo fajny obraz, zdecydowanie wolałbym w pionie ;)
Wiem, że może troszkę za późno (choć nigdy na nic nie jest za późno :razz:) ale może warto poprosić Świętego Mikołaja o nowe szkiełko, co by kryło cały obrazek, no chyba, że to ulubione...
;)
Bardzo fajny obraz, zdecydowanie wolałbym w pionie ;)
Wiem, że może troszkę za późno (choć nigdy na nic nie jest za późno :razz:) ale może warto poprosić Świętego Mikołaja o nowe szkiełko, co by kryło cały obrazek, no chyba, że to ulubione...
;)
Adam, owszem, ulubione, i kryje jak najbardziej, tyle, że nie przymykam, więc ma winietę.
I, używane, kosztowało mnie 3,5 roku temu 20... czego, sam się domyśl. ;)
kosztowało mnie 3,5 roku temu 20... czego, sam się domyśl. ;)
srebrników ma się rozumieć :)
... wypłaconych temu Judaszowi, wieczniezbanowanemu. :D
Adam Majchrzak
28-12-2013, 21:33
Ha! A więc to taka sprawka! ;)
Osobiście trzymałbym ten sprzęt w atomowym sejfie :razz:
ufff, chyba muszę iść na spacer :roll:
Pozdrawiam! =]
Nie jestem amerykańskim dentystą, używam go po prostu.
Miłego spaceru. :)
no wszakże. Klamot musi być używan a nie do onanizmu ma służyć. Amen :)
A przy okazji pszczół kilka przeżuć czasami nie zawadzi.
Przeżuj to sam... ;)
Adam Majchrzak
28-12-2013, 23:07
Jak mówi prasłowiańskie przysłowie, prawdziwy mężczyzna nie je miodu, on żuje pszczoły :lol:
...a sprzęt w schronie tylko pomiędzy częstymi plenerami ;)
Tak się zadumałem podczas dotleniania, jak bardzo inaczej mogłoby wyglądać wybrzeże Albionu zarejestrowane takim ustrojstwem...
Miłego wieczoru!
Ba! Wtedy nie byłoby kalendarzy nikoniarzowych, więc nie rozpaczaj... ;)
Miłego. :)
Adam Majchrzak
28-12-2013, 23:28
Kalendarzy? :lol:
Temat dla mnie zaczyna się i kończy na pkt 3.2. a ... =[
;)