Zobacz pełną wersję : Urządzenie yanosik warto?
Witam serdecznie mam pytanie odnośnie produktu jakim jest yanosik. Koszt inwestycji to 249 plus 69 za transmisję danych. Wczoraj sam przekonałem się o działami systemu na telefonie gdzie dostałem info o patrolu drogówki. Tylko że korzystanie z telefonu jest dla mnie kłopotliwe z racji tego że bateria szybko pada a jednak muszę być non stop pod telefonem. Sama idea wydaje się być idealna. Jakie jest wasze zdanie?
Ladowarka do tel do gniazdka od zapalniczki Ci nie wystarczy?
I jakis maly jestes albo masz duuuuzy telefon jak jestes w stanie sie pod nim schowac... ;)
W sumie rozdzielacz z ładowarką załatwia sprawę. Tak taki malutki jestem tyci tyci ;-)
Do dyspozycji masz jeszcze AutoMapę w Google Play z czasową licencją. Korzystanie z tych map, opartych na transmisji GSM, jest tylko opłacalne na terenie kraju. Każdy wyjazd poza granice Polski związany jest z opłatami za roaming transmisji danych. Większość aplikacji nawigacyjnych tworzy tak zwaną społeczność użytkowników. Polega to na tym, że możesz przesyłać informacje do innych użytkowników jak zauważysz jakieś anomalie na drodze (wypadek, patrol, radar itp.).
W NaviExpert nazywa się to funkcjonalnością CB radia.
Moim zdaniem nie warto, chyba, że nie chcesz mieć smartfona. Yanosik to lux program, społeczność. Uratował mnie więcej razy niż CB :)
No wczoraj byłem w szoku jak na takiej podrzędnej drodze stał patrol i yanosik poinformował nas o patrolu. Fajna sprawa zwłaszcza jak ktoś "panicznie" boi się mandatów ;-)
Rafał_Sz
11-12-2013, 09:58
Przeczyściłem. Trzymamy się tematu.
Kup uchwyt i ladowarke samochodowa do telefonu lepiej.
Wysłane z mojego GT-N7000 przy użyciu Tapatalka
Już zamówiłem Nokię DC-20.