Zobacz pełną wersję : PS3 - pad i streaming muzyki z Maca
foto4deg
10-12-2013, 20:32
Mam takie pytanie.
Potrzebny mi drugi pad do ps3, ale przed świętami ciężko wydać ponad 130 pln a oryginał.
Może ktoś polecić sprawdzone pady (mogą być przewodowe), takich firm jak Logitech. Czy przewodowy pad od ps2 będzie działał?
Drugie pytanie - jak udostępnić muzykę z Maca lub Microsoft Surface na PS3?
pozdrawiam
PS3 Media Server.
A pad kup ori bo szkoda zycia na taniochy.
foto4deg
11-12-2013, 09:57
Media Server już jest. Szkoda, że nie można przez niego streamować Spotify....
Oryginał mówisz. Nic tam u Was nie produkują dobrego? :twisted: ;) To będę musiał jakoś to wytłumaczyć ministrowi finansów, że lepiej kupić raz, a dobrze.
Kot uświadomiony, że czeka go przeprowadzka? :)
Produkuja. Oryginaly :twisted: ;)
Kot jeszcze nie zostal uswiadomiony ale wie, ze cos sie dzieje bo tylu kartonow co teraz to on przez cale zycie nie widzial (ale krotko zyje wiec moze jeszcze kiedys zobaczy wiecej ;)).
foto4deg
11-12-2013, 15:27
Oryginały mówisz :) U Was teraz to wszystko oryginalne :P
Wiesz, mój kot też nie wiedział co się dzieje, jak pierwszy raz pojechał do weterynarza ;) Teraz za każdym razem, kiedy zakładam kurtkę, wchodzi pod kanapę. Tak że uważaj, żeby Leilei nie dostał kartonofobii ;)
Bedzie dobrze. Bardziej sie martwie o siebie (jak ja sie zabiore z tym calym majdanem) niz o niego ;)
Daj pozniej znac jak lata Media Server na jablku bo znam go tylko z PC i tam lata pieknie.