Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] L .
PiciuD300
08-12-2013, 19:21
Zapraszam.
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2013/12/PSE_38402-2.jpg
źródło (https://lh3.googleusercontent.com/-YmQv9rkcvjc/UqSh-wNyrCI/AAAAAAAABeU/N2zh4fHDLx0/w566-h850-no/PSE_3840-2.jpg)
Powiedziałbym, że obrałeś bardzo nietypowe kadrowanie, moim zdaniem nie do końca korzystne dla tego motywu jak i oka widza :) .
PiciuD300
08-12-2013, 19:27
Powiedziałbym, że obrałeś bardzo nietypowe kadrowanie, moim zdaniem nie do końca korzystne dla tego motywu jak i oka widza :) .
Kadrowaniu w poziomie przeszkadzały gałęziory, więc pozostał taki pion.
borregaard
08-12-2013, 22:15
Kadr ,jak kadr...Pytanie czy przedstawia coś interesującego ..?
Od zawsze ,dla mnie,pomost,to ostatnia deska ratunku....Chodzisz godzinami i nic....a tu pomost...:)
Szaleństwo,bez sensu...chyba że to wprawka techniczna albo zadanie konkursowe...;) :)
Co nie znaczy ,że ja święty jestem,nieeeee.....kilka się popełniło...;)
Tego ,wyżej ,nie pokazywałbym...;)
PiciuD300
09-12-2013, 00:09
Kadr ,jak kadr...Pytanie czy przedstawia coś interesującego ..?
Od zawsze ,dla mnie,pomost,to ostatnia deska ratunku....Chodzisz godzinami i nic....a tu pomost...:)
Szaleństwo,bez sensu...chyba że to wprawka techniczna albo zadanie konkursowe...;) :)
Co nie znaczy ,że ja święty jestem,nieeeee.....kilka się popełniło...;)
Tego ,wyżej ,nie pokazywałbym...;)
Ale to był naprawdę bardzo ładny głaz.
grzegorzdz72
09-12-2013, 19:48
Ja bym wszedł na ten pomost (o ile się dało) jakiś 1m (na moje oko) i spróbował zrobić tą "elkę" (prostopadle do linii drzew) na b. długim czasie tak żeby całkowicie rozmyć wodę, może wtedy by to lepiej wyszło, tak tylko gdybam.
PiciuD300
09-12-2013, 20:25
Ja bym wszedł na ten pomost (o ile się dało) jakiś 1m (na moje oko) i spróbował zrobić tą "elkę" (prostopadle do linii drzew) na b. długim czasie tak żeby całkowicie rozmyć wodę, może wtedy by to lepiej wyszło, tak tylko gdybam.
Dzięki. Spróbuję, bo mam filtr ND10.