PDA

Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Platforma II

Pablo 77
05-12-2013, 22:50
Witam.

https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://imageshack.us/a/img46/8158/yo8f.jpg)

MartinGrey
05-12-2013, 23:02
Co to jakiś forumowy hype na tą platformę ? ;) Powiem tak... Proszę o zdjęcie, które będzie różniło się od innych na tym forum, wtedy będzie sens się wypowiadać, póki co copy/paste. Pozdrawiam

deemes
05-12-2013, 23:02
siema, temat ciezki, za lekko ugryziony, ale za to kadr jest w 100% klasa:)

jacekz40
06-12-2013, 00:10
Co to jakiś forumowy hype na tą platformę ? ;) Powiem tak... Proszę o zdjęcie, które będzie różniło się od innych na tym forum, wtedy będzie sens się wypowiadać, póki co copy/paste. Pozdrawiam
Platforma to nie drzewo, że możesz sobie z każdej strony obejść ;) Jak ktoś ma układy i może popływać w basenie stoczniowym to zrobi inny kadr... z wody :mrgreen:

TMB
06-12-2013, 00:16
A ja kadr i zdjęcie kupuje :) Dobrze wyszlo, a i temat ciekawy.

MartinGrey
06-12-2013, 17:36
Platforma to nie drzewo, że możesz sobie z każdej strony obejść ;) Jak ktoś ma układy i może popływać w basenie stoczniowym to zrobi inny kadr... z wody :mrgreen:

Tego nie powiedziałem, ale można skonstruować kadr w warunkach zupełnie innych niż te, które już na forum były parę dni temu ;) Po prostu nie rozumiem powielania tego samego kadru w ten sam sposób x razy. Swoją drogą akurat kadr jest bardzo dobry.

borregaard
06-12-2013, 18:13
Święta idą, to i platforma jak choinka... ;)

Nemeth
06-12-2013, 19:16
Dobre! :)

Tego nie powiedziałem, ale można skonstruować kadr w warunkach zupełnie innych niż te, które już na forum były parę dni temu ;) Po prostu nie rozumiem powielania tego samego kadru w ten sam sposób x razy. Swoją drogą akurat kadr jest bardzo dobry.

Pomorze zaprasza MartinaGreya. Na pewno zrealizujesz ten temat o niebo lepiej.
;)

MartinGrey
06-12-2013, 21:18
Pomorze zaprasza MartinaGreya. Na pewno zrealizujesz ten temat o niebo lepiej.
;)

Bardzo miło z Twojej strony i dziękuję za zaproszenie ;) Ale w tym roku już byłem na pomorzu więc niestety się tam nie wybieram w najbliższym czasie. Czepiam się nie realizacji, która akurat jest bardzo dobra, a powielania tego samego X razy.

Nikonozaur
06-12-2013, 22:11
Dobrze jest, czysto i elegancko podane, ja tam nie mam pytań.

ostrytux
06-12-2013, 23:29
Kompletnie nie znam miejsca, niemniej podpisuję się pod zdaniem szanownego Kolegi:

Dobrze jest, czysto i elegancko podane, ja tam nie mam pytań.