Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Mnich
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img20.imageshack.us/img20/9379/qk1s.jpg)
Brak komentarzy nie znaczy że fota jest zła ;)
Kadrowo jest dobrze i obróbka naturalna pasująca do warunków.
Jeżeli chcesz komentarzy to:
Teraz wymaga się*od fotografujących krajobrazy, aby robili zdjęcia rano lub wieczorem ;)
Rafał nie dołuj kolegi, bo widzimy że w ciągu dnia zrobił bardzo udany fot ;-)
Na poranne zrywy niektórzy już za starzy ;-)
Ja nie dołuję, tylko mówię co trzeba zrobić by zobaczyć komentarz ;)
Rafał nie dołuj kolegi, bo widzimy że w ciągu dnia zrobił bardzo udany fot ;-)
Na poranne zrywy niektórzy już za starzy ;-)
Ja już swój wiek mam i nikt mnie nie zdołuje.
Zdjęcie wykonane o 8:36, może to nie jest wcześnie rano, ale ja o 2:00 wyjechałem z domu a do Łysej Polany mam 260 km. i jeszcze tego samego dnia powrót.
W tym dniu była przełęcz pod Chłopkiem, a ogólnie w tym roku miałem pięć takich jednodniowych wyjazdów, były Rysy i Orla Perć.
Fotka ok. Przypomina wiodczek z widokówki :). Szkoda że nie szerzej bo jakoś brakuje mi "powietrza".
Mam nadzieję że zakładałeś polar do wody i nieba :) ?
Nie no podziwiam Zgera, duchem jesteś widzę młodszy ode mnie że Ci się chce "dymać" 260km.
Fotka mi się podoba a najważniejsze to są wrażenie ze szlaku, których nic nie zastąpi ;-)
Nie no podziwiam Zgera, duchem jesteś widzę młodszy ode mnie że Ci się chce "dymać" 260km.
Fotka mi się podoba a najważniejsze to są wrażenie ze szlaku, których nic nie zastąpi ;-)
No cóż, trzeba nadrobić utracone młode lata, w przyszłym roku również mam plan, Jagnięcy Szczyt, Czerwona Ławka, Kościelec, zobaczymy ile uda się zrealizować, rocznik 1965, chyba jeszcze dam radę.
Zazdroszczę Koledze Bajcy, on ma znacznie bliżej.
Wiek tu nie ma znaczenia. Trening - mam na myśli utrzymanie zwykłej stosownie do wieku kondycji - i zamiłowanie raczej tak. Przykład ( może z górnej polki, ale tak dla zaakcentowania...) śp. Włodek Cywiński...
Zdjęcie poprawne, nic innego o tej porze dnia spodziewać się nie należy, chyba, że o innej porze roku. Wymienione plany nie są aż wygórowane. Dasz radę !
No cóż, trzeba nadrobić utracone młode lata, w przyszłym roku również mam plan, Jagnięcy Szczyt, Czerwona Ławka, Kościelec, zobaczymy ile uda się zrealizować, rocznik 1965, chyba jeszcze dam radę.
Zazdroszczę Koledze Bajcy, on ma znacznie bliżej.
Ale chyba chęci mam mniej, niż Ty:) bo ja jak narazie chodzę, ale ciut niżej i bezpieczniej;)
mimo to, 100 km mam;) a napewno na forum są ludzie, którzy znacznie bliżej mają;)
Dla mnie również zdjęcie, na duży plus.
Pozdrawiam.
Ja tak napisalem, ponieważ znalazłem to zdjęcie na drugiej zakladce bez komentarzy!
Nie miałem zamiaru tu nikogo dołować, ja napisalem " mi się*podoba" plus dla czego zdjęcie nie ma komentarzy i szło w zapomnienie!
Jestem amatorem z kilku letnim stażem, więc mądrzenie się*też nie jest czasami na miejscu ;)
Cieszę się*że dzieki mojemu komentarzowi, więcej osób zobaczyło to zdjęcie i chciało się*komuś coś napisać.
No prócz prowokacji Pawła ;)
Pozdrawiam
Rafal
A mi czasem na Twoich zdjęciach brakuje użycia czegoś szerszego niż 18mm ,co nie znaczy że fotka tutaj prezentowana jest zła tylko czasem przy krajobrazie takie 10mm na DX pomaga.
A mi czasem na Twoich zdjęciach brakuje użycia czegoś szerszego niż 18mm ,co nie znaczy że fotka tutaj prezentowana jest zła tylko czasem przy krajobrazie takie 10mm na DX pomaga.
W krajobrazie zapewne brakuje czegoś szerszego, ale na chwilę obecną mam to co w podpisie.
bardzo przyjemny widok. Naturalne kolory i trafione kontrasty oddają przestrzeń i "powietrze"
gratuluje samozaparcia i patrząc na zdjęcie zapewniam, że warto było ale pewnie sam wiesz to najlepiej :)
Chyba mam taki już charakter, że lubię z się Wami podroczyć, przynajmniej nie panuje sztywna atmosfera a i krąg kolegów do wspólnych wypadów w góry można poszerzyć ;-)
Zgera, myślałem że jesteś emerytem w dobrym słowa znaczeniu a Ty tylko trochę starszy od mnie ;-)