Zobacz pełną wersję : [ Przyroda ] ...welur ... :D
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://imageshack.us/photo/my-images/10/m40l.jpg/)
pozdrawiam :D
pokretloodradia
11-11-2013, 23:03
Bardzo elegancko tlo kolorystycznie znakomicie.
Super , tło pięknie rozmyte
G
Super! Całe mi się podoba. To zdjęcie ląduje na miejscu nr 1 na mojej fan-liście :)
Dla zasady tylko - kwadrat i ptak idealnie w środku, czyli nieco mniej góry i lewej ;)
evilseed
12-11-2013, 08:13
No niestety, ja nie jestem fanem ręcznie rozmazywanego tła w jeszcze tak nachalny i nieudolny sposób. Kadr do poprawy, bo widać, że to crop więc jest z czego to ciąć. Niestety jestem na nie :(
No niestety, ja nie jestem fanem ręcznie rozmazywanego tła w jeszcze tak nachalny i nieudolny sposób. Kadr do poprawy, bo widać, że to crop więc jest z czego to ciąć. Niestety jestem na nie :(
Kamilu - patrz tytuł - :D :D :D . Ja nie napisałem sikora czubata tylko - ,,welur" :D. To jest pewien rodzaj pastiszu na techniki i maniery obróbkowe, które przy innych autorach w całości popierasz :D :D :D. Więc kolego sympatyczny wyluzuj :D, ale rozumiem że Forum Nikona to nie BirdWatching gdzie raczej nie ma Twoich uwag krytycznych ??? :D
Niemniej za opinię serdecznie dziękuję :D
pozdrawiam :D
Napiszę krótko - Extra! 8)
Oko i fryz fajowe, patyk do wymiany...
Oko i fryz fajowe, patyk do wymiany...
Ten patyk to najlepszy jaki mam ...:D
borregaard
12-11-2013, 18:29
Tak czy siak,jak kto woli....model pikny...:)
Ten patyk to najlepszy jaki mam ...:D
Cza poszukać ładniejszego Mariuszu ;)
Wieje plastikowym blurem od tego, reszta niezla. Dalbym wiecej dolu bo jakos mi tam ciasno.
Pomimo tego całego przesłania, którego nie rozumiem - zdjęcie mi się podoba, tylko niestarannie zrobiłeś to rozmycie (patrz PD), tak jakbyś to nie Ty robił tylko kto inny :P
Pomimo tego całego przesłania, którego nie rozumiem - zdjęcie mi się podoba, tylko niestarannie zrobiłeś to rozmycie (patrz PD), tak jakbyś to nie Ty robił tylko kto inny :P
... fakt, na szybko robione :) ale efekt zamierzony - w takiej stylistyce chciałem uzyskać i ,,pastel" i ,,zamszową" fakturę przy dobrym szczególe - fajnie że się podoba :D
Ładna ptaszyna :) Jest ładnie. Kolorki przyjemne.