Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Falochron Zachodni
Nikonozaur
07-11-2013, 22:15
Takie jeszcze znalazłem wśród fotek ze Świnoujścia.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://imageshack.us/photo/my-images/35/jz6d.jpg/)
Zapraszam.
ostrytux
07-11-2013, 23:11
Krótko - świetnie, od kadru, poprzez klimat aż po kolory!
W zasadzie cóż można dodać?
Kapitalna odsłona, świetna kolorystyka. Dobrze się to ogląda...
Tylko można się pod powyższym podpisać.
Widziałem kilka Twoich zdjęć, są dobre. To zdjęcie też jest ciekawe, brakuje mi tylko troszkę dołu lub góry, a mogłoby być ciekawiej ze względu na chmury.
Bartekkw
08-11-2013, 10:50
Cacy Andrzej. Klasycznie i ładnie podane
Na niebie powinno byc tak - chmury z lewej, z prawej lyso, wtedy by bylo podzielone na 4 wszystko :mrgreen:
Calosc na duuuzy +. Swietny klimat.
Pięknie i nastrojowo. Światło i to ostateczne wyostrzenie szczegółów to majstersztyk.
malasana
08-11-2013, 11:52
Przepieknie uchwycone:)
No jedna z ladniejszych odslon tej latarni-wiatraka-czy co to tam...znakomite.
MartinGrey
08-11-2013, 18:29
Kurde... oglądając poprzednie zdjęcie z fotografem w tle, właśnie tak sobie wyobrażałem tą fotografię (mniej więcej). Za bardzo nic już tutaj nie da się poprawić, fotografia skończona. Wspaniałe niebo, kolor, pokazany ruch, banalnie prosty kadr w którym nic nie odwraca uwagi od głównego motywu - czego chcieć więcej ;) Jak mówi jeden z moich ulubionych fotografów - less is more :)
PS. Jedynie do czego mógłbym na siłę sie uczepić to niestandardowe cięcie, które nie do końca mi leży.
No jak zwykle całość świetne.Pozdrawiam
ekstra,pierwszy plan robi robote,calosc swietna
jarekf34
08-11-2013, 21:42
Kurde kiedy ja się tam wybiorę... chociaż może i dobrze, że jeszcze tam nie dotarłem bo teraz wiem na jakiej wysokości jest poprzeczka ;):)
Extra robota Andrzeju.
Bardzo udane, ja co prawda wolałbym niebo albo mniej, albo bardziej "poruszone", ale to kwestia upodobań.